Η εταιρία του έχει γραφεία σε αρκετά μέρη του κόσμου

Ο 61χρονος Ayhan Güner βρίσκεται από το πρωί στο “Nick Galis Hall” προκειμένου να συζητήσει με τους ιθύνοντες της ΚΑΕ για χορηγία στο μπροστά μέρος της φανέλας.

Το 1981 άρχισε να εργάζεται στην επιχείρηση Storks και εισήλθε στη βιομηχανία κοσμημάτων. Μετά από 20 χρόνια διοίκησης στο Storks, ίδρυσε τη δική του ON Jewellery.

Πρόσφατα, αγόρασε την Storks, μεγαλώνοντας και άλλο το brand της ON Jewellery. Η Storks, είναι η παλαιότερη μάρκα κοσμημάτων της Τουρκίας. “Στόχος μας είναι να φτάσουμε σε 50 καταστήματα μέχρι το 2020. Θέλουμε να επεκταθούμε ειδικά στο εξωτερικό. Πρώτον, θα ανοίξουμε 10 καταστήματα στη Ρουμανία, τη Γερμανία και την Ελβετία” δήλωσε ο 61χρονος για την Storks. Οι εξαγωγές του 2016 αυξήθηκαν κατά 22%. έχουν σήμερα πέντε καταστήματα σε όλη την Τουρκία. Έκλεισαν με κύκλο εργασιών £ 80 εκατομμύρια το 2016 και το μεγαλύτερο μέρος του κύκλου εργασιών προέρχεται από εξαγωγές.

Σήμερα η ON Jewellery διαθέτει 92 πωλητές, 110 σημεία πώλησης στη χώρα και γραφεία στο Βέλγιο, το Ντουμπάι, το Κίεβο, τη Μόσχα, την Ουκρανία, τη Ρουμανία, το Σότσι και το Καζακστάν. H ON Jewellery ήταν δεύτερη στην Τουρκία στην εξαγωγή κοσμημάτων με διαμάντια το 2015.

Από το 2011 είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Εξαγωγέων Κοσμημάτων της Τουρκίας.

 
 
 
 
 
 

Προτεινόμενα Άρθρα