"Δεν μπορείς να πάρεις αψήφιστα έναν αντίπαλο σαν τον ΑΡΗ"

από AllAboutARIS

Ο άμεσος συνεργάτης του Στέφανο Σακριπάντι στο προπονητικό επιτελείο της Αβελίνο, Μάσιμο Ολντοίνι, μίλησε για το σημερινό παιχνίδι κόντρα στον ΑΡΗ, αναλύοντας τα δυνατά σημεία των κιτρίνων, αλλά και την μεγάλη προσπάθεια που θα πρέπει να καταβάλλουν οι δικοί τους παίκτες για να πάρουν τη νίκη.

“Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι και σίγουρα δεν μπορείς να πάρεις αψήφιστα έναν αντίπαλο σαν τον ΑΡΗ. Έχουν αλλάξει πολύ από πέρυσι και ψάχνουν να βρούνε σταθερότητα επιθετικά και αμυντικά. Χρησιμοποιούν πολύ στο παιχνίδι τους το pick n’ roll ακόμα και σε κατάσταση τρανζίσιον κι επιδιώκουν να δώσουν τα ελεύθερα σουτ στους γκαρντ τους. αν δεν μπορέσουν με αυτόν τον τρόπο να σκοράρουν, περνάνε την μπάλα μέσα στην ρακέτα.

Εμείς από την πλευρά μας προερχόμαστε από τη νίκη επί της Βαρέζε. Καταναλώσαμε πολύ ενέργεια στο συγκεκριμένο παιχνίδι, γι’ αυτό θα πρέπει να πάρουμε σήμερα το κάτι παραπάνω ψυχικά και σωματικά από όλους τους παίκτες. Θα πρέπει να λειτουργήσουμε σωστά, για να βρούμε όσο το δυνατόν περισσότερες επιθετικές λύσεις στο παιχνίδι μας”. Είπε χαρακτηριστικά ο Ιταλός κόουτς.

Προτεινόμενα Άρθρα