"Σκοπός μας να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι"

από AllAboutARIS

Ο Γιάννης Αθηναίου τόνισε πως ο ΑΡΗΣ κατάφερε να πάρει μια σημαντική από πολλές απόψεις νίκη και πως σκοπός όλων στην ομάδα είναι να δουλεύουν σκληρά και να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους σε κάθε ματς.

“Ήταν ένα δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι για εμάς στο οποίο θέλαμε τη νίκη και καταφέραμε να την πάρουμε. Είχαμε κάποιες κακές στιγμές στην άμυνα, πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και ν’ αποφεύγουμε να δεχόμαστε ανόητα καλάθια. Προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα και θέλουμε και σε αυτό τη νίκη”. Τόνισε αρχικά ο Έλληνας γκαρντ και συνέχισε: 

“Είχαμε αρκετά δύσκολα παιχνίδια μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα. Παίξαμε δύο φορές με τον Ολυμπιακό, με την Μπεσίκτας εκτός, με τον ΠΑΟΚ εκτός. Αν εξαιρέσετε δηλαδή την ήττα από την Βόννη, δεν θεωρώ ότι κάποια άλλη ήττα ήρθε εύκολα, ότι δεν το παλέψαμε. Παλέψαμε και είχαμε την δυνατότητα να κερδίσουμε αρκετά από αυτά τα παιχνίδια. Εμείς αυτό προσπαθούμε να κάνουμε, θέλουμε κάθε φορά να κερδίζουμε. Ξέρουμε τι σημαίνει ΑΡΗΣ και τι σημαίνει να φοράς αυτή την φανέλα. Όλοι μηδενός εξαιρουμένου δουλεύει σκληρά για το καλύτερο. Σκοπός μας είναι να δουλεύουμε σκληρά και να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι”

Προτεινόμενα Άρθρα