"Πρέπει να κοιτάξουμε παρακάτω"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Όλα όσα ανέφερε ο παίκτης του ΑΡΗ ενόψει Νίμπουρκ

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αθηναίου στην Media Day. 

Αναλυτικά ανέφερε:

“Σίγουρα κάναμε ένα άσχημο παιχνίδι απέναντι στην Κύμη. Ηττηθήκαμε με μεγάλη διαφορά, όμως η ζωή συνεχίζεται, εμείς πρέπει να κοιτάξουμε παρακάτω. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Νίμπουρκ και θέλουμε να το κερδίσουμε. Από εδώ και πέρα πρέπει να κάνουμε όσο περισσότερες νίκες μπορούμε για να είμαστε μέσα στην πρόκριση. Από εκεί και πέρα, η Νίμπουρκ είναι μία πολύ καλά δουλεμένη ομάδα, με δύο εκτός έδρας νίκες στα τελευταία παιχνίδια. Πρέπει να βγέλουμε το πλάνο στο παιχνίδι μας για να πάρουμε την νίκη. 

Είμαστε μια ομάδα που δεν έχει συνηθίσει να παίζουμε 2 παιχνίδια την εβδομάδα, είναι αρκετά τα ταξίδια. Δεν αποτελεί δικαιολογία αυτό το πράγμα, όμως άνθρωποι είμαστε. Πρέπει να βρούμε συγκέντρωση και να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε και στις δύο διοργανώσεις. Νομίζω οτι θα πρέπει να δώσουμε όλα στις προπονήσεις και στα παιχνίδια και να προσπαθούμε κάθε φορά να πάρουμε το καλύτερο. “

“Δϊνουμε το 150% των δυνατοτήτων μας σε κάθε παιχνίδι και θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας! Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και πρέπει να το κερδίσουμε.”

Προτεινόμενα Άρθρα