Ψάχνοντας… σημάδια ζωής

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τη νίκη που θα βοηθήσει στην ψυχολογία τους αλλά και θα τους κρατήσει ζωντανούς για την πρόκριση θέλουν απόψε οι "κιτρινόμαυροι".

Μία ακτίδα αισoδοξίας… Αυτό είναι που ψάχνει αγωνιστικά o μπασκετικός ΑΡΗΣ. Και το έχει ανάγκη ειδικά μετά  διασυρμό στην Χαλκίδα από την Κύμη. Μία ακτίδα που θα προσπαθήσει να βρει απόψε. 

Η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη υποδέχεται τη Νίμπουργκ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Basketball Champions League, ψάχνοντας το “αντίδοτο” στον πληγωμένο εγωισμό της και παράλληλα τη δεύτερη σερί ευρωπαϊκή νίκη της μετά το “διπλό” στην Πολωνία. Μία νίκη που θα αυξήσει ακόμη περισσότερο τις ελπίδες για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. 

Με εξαίρεση τον Μπένσον όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται κανονκά στη διάθεση του Παναγιώτη Γιαννάκη, ο οποίος περιμένει να δει την ομάδα του να αντιδράσει μετά το “κάζο” της Χαλκίδας. Οσον αφορά τον Αμερικανό σέντερ, ο προπονητής του ΑΡΗ άφησε χθες ένα ανοικτό “παράθυρο” παρουσίας του, με τη συμμετοχή του να ξεκαθαρίζει λίγο πριν το τζάμπολ.

Προτεινόμενα Άρθρα