To ΝΒΑ αποφάσισε: Έκανε φάουλ στον Λεμπρόν ο Ντουράντ (vid, pic)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η ειδική στήλη του ΝΒΑ που ασχολείται με τις φάσεις των τελευταίων λεπτών… αποφάσισε πως ο Κέβιν Ντουράντ έκανε τελικά φάουλ στον Λεμπρόν Τζέιμς, στην αναμέτρηση των Ουόριορς με τους Καβαλίερς.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και τους Κλίβελαντ Καβαλίερς συγκέντρωσε τα περισσότερα βλέμματα την ημέρα των Χριστουγέννων, σε ένα παιχνίδι όπου ο Κέβιν Ντουράντ οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 99-92.

Όμως, η φάση που… ξεσήκωσε αντιδράσεις ήταν αυτή όπου ο «KD» έκοψε τον Λεμπρόν Τζέιμς, με το σκορ στο 95-92 υπέρ των Ουόριορς, σε μία στιγμή όπου ο “Βασιλιάς” διαμαρτυρήθηκε έντονα για φάουλ.

Ο Ντουράντ ισχυρίστηκε πως δεν υπέπεσε σε παράβαση, όμως τελικά είχε… άδικο. Το “Last Two Minute Report” του ΝΒΑ, το οποίο ασχολείται με τις αμφισβητούμενες φάσεις του τελευταίου δίλεπτου στις αναμετρήσεις του “μαγικού κόσμου”, ανέφερε πως ο σταρ των Ουόριορς υπέπεσε σε τρία φάουλ στα τελευταία 72 δευτερόλεπτα του αγώνα, εκ των οποίων τα δύο στη φάση όπου διαμαρτυρήθηκε ο Τζέιμς.

From 1:33 remaining in the CLE-GSW Christmas Day game to 24.5 seconds left the NBA says the refs missed three fouls on Kevin Durant and one foul on LeBron James in the last two minute report released today. pic.twitter.com/SFPuGwHIR5

— Dave McMenamin (@mcten) 26 Δεκεμβρίου 2017

This was a no-call pic.twitter.com/WoTKn26ZzH

— Bleacher Report (@BleacherReport) 25 Δεκεμβρίου 2017

Πηγή: sdna.gr 

 

Προτεινόμενα Άρθρα