Μέσα στις επόμενες ώρες, ο Νίκος Λάσκαρης πρέπει να στείλει υπογεγραμμένο το πληρεξούσιο που του έχει ζητήσει εδώ και πολλές μέρες η πλευρά των Αρειανών επιχειρηματιών και ο Α.Σ., διαφορετικά η πρόταση των Αρειανών επιχειρηματιών παύει να ισχύει.

Η πλευρά των Αρειανών επιχειρηματιών κατάστησε σαφές στον Λάσκαρη, ότι αν μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας δεν αποστείλει υπογεγραμμένο το πληρεξούσιο, με το οποίο ουσιαστικά θ’ ανοίγει τον δρόμο για να μεταβιβαστούν οι μετοχές και ν’ αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Κ.Α.Ε., τότε θ’ αποσύρουν την πρότασή τους.

Η αδιάφορη στάση και η εγκληματική αναβλητικότητα του Λάσκαρη, βυθίζουν καθημερινά την Κ.Α.Ε. όλο και περισσότερο, αυξάνοντας μέρα με την ημέρα τον όγκο των προβλημάτων. Ο χρόνος τελείωσε, ο Λάσκαρης δεν μπορεί να… παίζει άλλο με τον ΑΡΗ και με την νοημοσύνη των φιλάθλων του.

Σε περίπτωση που ούτε σήμερα στείλει τ’ απαραίτητα έγγραφα -κάτι που θα σημαίνει ότι οι Αρειανοί επιχειρηματίες θ’ αποσύρουν την πρότασή τους-, τότε ο Σύλλογος πρέπει να καταθέσει μήνυση εναντίον του για απιστία, μιας και είναι εξόφθαλμο ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος, εν γνώσει του, ζημιώνει την Κ.Α.Ε. και την οδηγεί στην διάλυση. Με όσα όπλα παρέχει ο νόμος, ο ΑΡΗΣ πρέπει να κινηθεί εναντίον του Νίκου Λάσκαρη, προκειμένου η Κ.Α.Ε. ν’ απαλλαχθεί από αυτόν και να μπορέσει να ορθοποδήσει.  

Προτεινόμενα Άρθρα