"Να βελτιώσουμε τα λάθη μας και να μείνουμε ενωμένοι"

από AllAboutARIS

Ο Ιβάν Μάρας τόνισε ότι η ομάδα θα πρέπει ν’ αφήσει πίσω της την ήττα από τον Γ.Σ.Λ./Φάρο και να μείνει ενωμένη εν όψει της συνέχειας, βελτιώνοντας παράλληλα και τα λάθη της.

“Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για εμάς, καθώς είχαμε πολλούς παίκτες με προβλήματα τραυματισμών, οπότε ήταν δύσκολο να προετοιμαστούμε έτσι όπως θέλαμε. Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για εμάς, χάσαμε κάποια εύκολα καλάθια. Επίσης, οι 45 πόντοι στο ημίχρονο είναι πάρα πολλοί. Στο Β΄ ημίχρονο παίξαμε καλύτερη άμυνα, γίναμε πιο επιθετικοί και καταφέραμε να μειώσουμε την διαφορά, που έφτασε και τους 17 πόντους. στα κρίσιμα σημεία, υποπέσαμε σε λάθη στην επίθεση, χάνοντας κάποιες κατοχές που μας κόστισαν. Πρέπει ν’ αφήσουμε πίσω μας αυτή την ήττα και να συγκεντρωθούμε στην συνέχεια, καθώς ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια και πρέπει να κάνουμε καλή προπόνηση για να είμαστε έτοιμοι”. Είπε αρχικά ο Μαυροβούνιος center. 

Αν νιώθουνε την πίεση, καθώς η ομάδα βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας: “Φυσικά, νιώθουμε την πίεση. Όποιος παίζει στον ΑΡΗ νιώθει πίεση. Πρέπει όμως να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και ενωμένοι και να δώσουμε ό,τι έχουμε”.

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Π.Α.Ο.Κ., το οποίο η ομάδα πρέπει να κερδίσει για να “ξεκολλήσει” από τα χαμηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας: “Χρειαζόμαστε τις νίκες. Ξέρουμε πως περιμένουν και οι φίλαθλοί μας το παιχνίδι με τον Π.Α.Ο.Κ. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να προετοιμαστούμε καλά, για να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι”.

Αν μέσα σε διάστημα μερικών ημερών, θα προλάβουν να προετοιμαστούν κατάλληλα για το ντέρμπι:“Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι. Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το παιχνίδι για να γίνουμε καλύτεροι, να βελτιώσουμε κάποια από τα λάθη μας και να κερδίσουμε τον Π.Α.Ο.Κ.”

Αν τους επηρέασε πνευματικά η αποβολή του Γιαννάκη και αν αυτή η εξέλιξη τους πείσμωσε: “Δεν κατάλαβα για ποιον λόγο ο διαιτητής έδωσε δύο τεχνικές ποινές στον κόουτς. Μετά την αποβολή του κόουτς, είπαμε ο ένας στον άλλον ότι πρέπει να μείνουμε όλοι μαζί και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι”.

Αν πιστεύει ότι η ομάδα δεν αποδίδει βάσει των ικανοτήτων της: “Η ομάδα στην διάρκεια του αγώνα προσπαθεί να κάνει το καλύτερο δυνατό, προσπαθεί να παλέψει και να παίξει σύμφωνα με τις οδηγίες του κόουτς. Κάποιες φορές τα καταφέρνει, κάποιες όχι. Το θέμα είναι, πάντα να παλεύουμε”.

Προτεινόμενα Άρθρα