1ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Μπάσκετ "Block στο trafficking" (vid)

από AllAboutARIS

Την Κυριακή 15/4, πραγματοποιήθηκε ο 1ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Μπάσκετ "BLOCK ΣΤΟ TRAFFICKING", που διοργάνωσε η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Πανόραμα, σε συνεργασία με την A21 Greece.

Βασικός σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με το human trafficking (εμπορία ανθρώπων), της παράνομης διακίνησης των ανθρώπων κυρίως για τους σκοπούς της καταναγκαστικής εργασίας και της σεξουαλικής εκμετάλλευσης. Ο αγώνας έγινε μεταξύ της αντρικής ομάδας της Α.Κ. Πανόραμα και μιας ομάδας σημαντικών ανθρώπων του αθλητισμού και της κοινωνίας.

Για την Α.Κ. Πανόραμα αγωνίστηκαν οι: Δημήτρης Τζάτσης, Στέργιος Χεριστανίδης, Σπύρος Μειντάνη, Δημήτρης Σουρμελίδης, Αλέξανδρος Κοκκάρης, Νέστορας Τζίνης, Γιώργος Τζίνης, Αντώνης Ποδιώτης, Στράτος, Γιάννης Κοτσάνος (guest star), Γιάννης Ποδιώτης (πρόεδρος) και Παναγιώτης Ποδιώτης.

Για την ομάδα των επωνύμων αγωνίστηκαν οι: Λάζαρος Τσακίρης, Λάμπρος Καούδης, Γιάννης Παπαγεωργίου, Κώστας Φλεβαράκης, Γιώργος Δοξάκης, Νίκος Κούβελας, Κώστας Κούσης, Χρύσανθος Τσαλτίδης, Μάκης Ιωαννίδης, Παρισόπουλος Γεώργιος, Πάρης Τσογκαρλίδης, Γιάννης Γιαννούλης, Βασίλης Βλαχόπουλος και Σαματίδης Γιώργος.

Στις κερκίδες βρέθηκαν πολλά παιδιά της Ακαδημίας Πανοράματος με τους γονείς τους, συγγενείς και φίλοι, καθώς και οι κ.κ. Γιάννης Τσουμής και Τάκης Λάμπρος από την Ε.ΚΑ.Σ.Θ. και ο κ. Δημήτρης Πανοζάχος. Στο τέλος έγινε η κλήρωση για τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς για την οικονομική ενίσχυση θυμάτων trafficking που έχει στη φροντίδα της η Α21.

Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης: Libero FM107.4 Sport Radio, Basketplus.gr, tsiotras.blogspot.gr και Northbasket.gr, ARENA 89,4.

Προτεινόμενα Άρθρα