"Ο ΑΡΗΣ είναι ένα πολύ μεγάλο μέγεθος"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ο εκπρόσωπος του Μάικλ Κάιζερ μίλησε για την συμφωνία του παίκτη με τον ΑΡΗ

Ο Αλέξανδρος  Παπασιώπης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του AllAboutARIS ON AIR αι τον Libero 107,4 FM

Αναλυτικά ανέφερε:

Για την συμφωνία με τον ΑΡΗ:

“Δεν ήταν μια ευκολη περίπτωση. Ο “Κάι” είναι ένα παιδι με θετική παρουσία στο πρωτάθλημα. Προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, ελληνικών και μη. Με τις σωστες ενέργειες των ανθρωπων του ΑΡΗ και με την δική μας  επιθυμία, καθώς ο κόουτς  Βαγγελης Αγγελου θεωρησαμε πως είναι ο κατάλληλος προπονητής για να βγάλει ο παίκτης αυτό που μπορεί στο παρκέ, ήρθε η συμφωνία με τον ΑΡΗ.

Το οικονμικό παίζει τον ρόλο του. Είναι λογικο κάθε πλευρα να προσπαθει να διαφυλάξει τα συμφέροντα της. Σημασία δεν εχει πλέον αυτό όμως. Ολοι έχουν δευτερες σκέψεις. Θελουν να ζυγίσουν τις επιλογες τους. Η αλήθεια είναι πως μιλαμε για επαγγελματίες παίκτες. Ο Κάι ήρθε στον ΑΡΗ και λόγω της δυναμικης του κόσμου, της πόλης και της συμμετοχης της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ.  Ο ΑΡΗΣ είναι ένα πολύ μεγαλο μέγεθος από μονος του. Δεν περιμενουμε να παίξει στην Ευρωπη για να το πουμε αυτό. Αυτό είναι βέβαιο. Όμως ο οποιοσφήποτε Αμερικάνος  το υπολογίζει και αυτό. Θελει να αγωνιστει στην διεθνή σκηνή.”

Για τις ικανότητες του παίκτη στο παρκέ:

“Περιμενουμε πολλά περισσότερα από πέρσι. Ο παίκτης βελτιώθηκε και δυνάμωσε πάρα πολύ. Δουλεψε σε απίστευτα επαγκελματικά πλαίσια. Ο  τρόπος δουλειάς των ανθρώπων της Κύμης βοήθησε στην βελτίωση των παικτών της ομάδας και συγκεκριμένα του Κάιζερ. Αξίζει να το σημειώσουμε αυτό. Ο παίκτης παίζει και στο 4, γιατί είναι ένα παιδι με καλό μιντ ρέιντζ σουτ. Είναι εύστοχος στις βολές. Εχει την ικανότητα αμυντικά να κρίνει παιχνίδια, οπως έκανε φέτος, αλλα θα κάνει και με την φανέλα του ΑΡΗ. Διακρίνεται για την αθλητικότητα του και για την ικανότητα του να τελειώσει τις φάσεις. Εύχομαι να πάει καλά και να διακριθεί μ,ε την φανέλα της καινούριας του ομάδας και να τον δούμε στην κορυφηή με τους σκόρερ και τους πολυτιμότερους παίκτες στο πρωτάθλημα.”

Για τον χαρακτήρα του παίκτη: 

“Ένα πολύ καλό παιδι. Μην σας ξεγελούν τα τατουάζ. Μιλάμε για ένα πολύ ευγενικό και ήρεμο παιδι. Ο κόουτς είχε την ευκαιρια να το διαπιστώσει αυτό, κατά την διαδικασία προσέγγισης. Ο ΑΡΗΣ το έλαβε υπόψιν του αυτό και τον επέλεξε, καθώς, όπως γνωρίζουμε, ένας κακός χαρακτήρας δεν είναι ποτέ χρησιμος σε μία ομάδα.”

Προτεινόμενα Άρθρα