Ένα δεκάλεπτο, δεν αρκεί

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε εντυπωσιακά το παιχνίδι κόντρα στην Κατάγια εχθές, αλλά η συνέχεια ήταν απογοητευτική για τους "κίτρινους", οι οποίοι δεν κατάφεραν να διαχειριστούν την διψήφια διαφορά που "έχτισαν" στο Α΄ δεκάλεπτο.

Το 29-16 της Α΄ περιόδου στην αναμέτρηση με την Κατάγια και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο έπαιζε ο ΑΡΗΣ, δεν προμήνυε ότι οι Φιλανδοί θα μπορέσουν ν’ αλλάξουν τις ισορροπίες και να κάνουν την ζημιά. Παρά το δυναμικό ξεκίνημα των παικτών του Βαγγέλη Αγγέλου, το κακό σενάριο επιβεβαιώθηκε, καθώς από το Β΄ δεκάλεπτο κι έπειτα η απόδοση των “κιτρίνων” έπεφτε διαρκώς, την ίδια ώρα που οι φιλοξενούμενοι έβρισκαν ρυθμό σε άμυνα κι επίθεση.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το ότι η ομάδα, σκόραρε σε τρεις περιόδους, 12 περισσότερους πόντους, απ’ ότι σκόραρε μόνο στο Α΄ δεκάλεπτο (έβαλε 29 στο πρώτο και 41 στα υπόλοιπα τρία). Προβληματική, όμως, ήταν η λειτουργία και στην άμυνα, εκεί όπου χάθηκαν πολλές προσωπικές μονομαχίες, μιας και η Κατάγια έβγαλε περισσότερο πάθος και ενέργεια στο παρκέ, σκοράροντας συνολικά 34 πόντους από λάθη αντιπάλου, αιφνιδιασμό και δεύτερες επιθέσεις.

Προτεινόμενα Άρθρα