Από… αχίλλειος πτέρνα, “αιχμή” του δόρατος

από AllAboutARIS

Οι “κίτρινοι” σημείωσαν την 5η νίκη τους στο πρωτάθλημα, εχθές, ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή τους στο Β΄ ημίχρονο του αγώνα με το Λαύριο.

Όσο περνούν οι μέρες η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη παρουσιάζει βελτίωση σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού της ενώ έχει και την κατάλληλη διάρκεια στην απόδοσή της, προκειμένου να παίρνει τα νικηφόρα αποτελέσματα που χρειάζεται.

Ένα μεγάλο πρόβλημα που παρουσίαζε η ομάδα στις προηγούμενες αναμετρήσεις, ήταν η έλλειψη ρυθμού στο ξεκίνημα των Β΄ ημιχρόνων, στοιχείο που σε παιχνίδια όπως με τον Χολαργό και την Κύμη, αποδείχθηκε μοιραίο, καθώς οδήγησε σε ήττα. Στα τελευταία ματς όμως, ο ΑΡΗΣ παρουσιάζει πολύ καλύτερο πρόσωπο και σε αυτό το κομμάτι.

Πιο συγκεκριμένα, με το Ρέθυμνο δέχθηκε 32 πόντους στο Β΄ ημίχρονο κι έβαλε 44, πετυχαίνοντας την ανατροπή και με το Λαύριο είχε 33 πόντους παθητικό στο Β΄ μέρος και 48 στο ενεργητικό του. Από εκεί λοιπόν που η Γ΄ περίοδος ήταν η… αχίλλειος πτέρνα της ομάδας, στα τελευταία ματς έχει γίνει η “αιχμή του δόρατος” και το εφαλτήριο για να έρθει η νίκη.   

Προτεινόμενα Άρθρα