Τα πλάνα του Καστρίτη στην διακοπή

από AllAboutARIS

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του ΑΡΗ, με τον Γιάννη Καστρίτη να έχει ετοιμάσει ένα πλάνο… μίνι προετοιμασίας στην διάρκεια της διακοπής, όπου το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η ανεύρεση αντιπάλων για φιλικά.

Ο προπονητής του ΑΡΗ θέλει στην διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος, να δουλέψει πάνω σε συγκεκριμένες τακτικές με τους παίκτες του κυρίως στο επιθετικό κομμάτι ώστε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες τους. Μοναδική απουσία θα είναι αυτή του Ραμόν Χάρις ο οποίος πήρε άδεια για να μεταβεί στις Η.Π.Α.

Επίσης ο Έλληνας τεχνικός περιμένει στις επόμενες ημέρες να ξεπεραστούν και τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει, με σημαντικότερο αυτό του Δημήτρη Βεργίνη ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εδώ και δύο εβδομάδες.

Το μεγάλο… αίνιγμα που θέλει λύση για τον Γιάννη Καστρίτη είναι να βρει αντιπάλους για φιλικά παιχνίδια στην διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος. Οι επιλογές δεν είναι πολλές, μιας και το πρωτάθλημα της Α2 συνεχίζεται κανονικά, ενώ από την Α1 είναι δύσκολο να βρεθεί αντίπαλος. Ο προπονητής του ΑΡΗ κοιτάει και σε γειτονικά πρωταθλήματα, μήπως βρεθεί κάποια ομάδα με κενό στο πρόγραμμα που να μπορεί να έρθει στην Θεσσαλονίκη.

Προτεινόμενα Άρθρα