"Έχουμε καταλάβει την αποστολή μας"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

"Nα… κλέψουμε μία θέση για τα πλέι οφ"

O Αμερικανός γκαρντ έχει μάθε να παλεύει κάθε μέρα και να ξεπερνάει τις δυσκολίες που βρίσκονται μπροστά του. Αυτό έκανε και στον Άρη, όταν λόγω του άσχημο ξεκινήματος της ομάδας, βίωσε μία διαφορετική εμπειρία με τους φιλάθλους. Μία εμπειρία που βοήθησε τον ίδιο και την ομάδα να γίνουν καλύτεροι και πλέον απολαμβάνει να παίξει το γεμάτο «Nick Galis Hall».

-Ο Άρης ξεκίνησε την καινούργια χρονιά με ένα νικηφόρο σερί, παίζει καλύτερα. Τι άλλαξε;

 
«Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι εξαιρετική, δουλεύουμε αρκετά σκληρά από την στιγμή που ήρθε ο κόουτς. Κάνουμε αρκετά πράγματα στην προπόνηση για να βελτιωθούμε και να παίξουμε καλύτερα, να έχουμε μία σταθερότητα στην απόδοση μας. Ξέρουμε πόσο μεγάλη είναι η χρονιά, έχουμε αρκετά παιχνίδια μπροστά μας. Δεν είχαμε καλό πρόσωπο στο πρώτο μισό της χρονιάς, θέλουμε να το αλλάξουμε αυτό στο δεύτερο μισό. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να μπορέσουμε να βρούμε καλό ρυθμό, να πετύχουμε νίκες και να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε και να μπούμε στα πλέι οφ.

– Τι διαφορετικό έκανε ο κόουτς Καστρίτης για να μπορέσει να αλλάξει την κατάσταση;  

«Ήρθε και ανέλυσε τις ευθύνες μας, μας έδειξε γιατί η ομάδα δεν πήγαινε καλά ενώ έχουμε δυνατότητες. Μας βοήθησε να καταλάβουμε τι άνθρωποι, τι παίκτες είμαστε. Ποια είναι η αποστολή μας και ποιες είναι οι δυνατότητες μας. Έκανε καλή δουλειά για να προχωρήσουμε μπροστά, να ξεχάσουμε το παρελθόν και τι έγινε στα προηγούμενα παιχνίδια αλλά να δούμε μπροστά μας, να προσπαθούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο».

Προτεινόμενα Άρθρα