Παραμένει το χάσμα με Τζένκινς

από Αντώνης Γκάτζιος

Το θέμα της άρσης των ban της ΦΙΜΠΑ είναι αυτό που «καίει» τον ΑΡΗ και όπως φαίνεται, υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες.

Η πιο σημαντική είναι αυτή του Μάικλ Τζένκινς, ο οποίος διεκδικεί όλο το ποσό που του οφείλεται και μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί σημείο επαφής. Το AllAboutARIS επικοινώνησε με τον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος επισήμανε ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει και πως δεν υπάρχει καμία εξέλιξη τόσο με τα οφειλόμενα, όσο και, κατ΄ επέκταση, με το θέμα του ban.

Όπως φαίνεται, στόχος του ΑΡΗ είναι να λύσει όλες τις υπόλοιπες υποθέσεις και να πάρει τις σχετικές υπογραφές και να οδηγήσει αυτή του Τζένκινς στη ΦΙΜΠΑ, ώστε η τελευταία να παίξει το ρόλο του μεσολαβητή. Εφόσον γίνει αυτό, θα χρειαστεί να μπει η ΕΟΚ εγγυήτρια για το διακανονισμό που θα ορίσει η Παγκόσμια Ομοσπονδία. Πρόκειται για μία διαδικασία που μπορεί να «φάει» χρόνο, ο οποίος δεν υπάρχει για τον ΑΡΗ. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Δημήτρης Γουλιέλμος προσπαθεί να επισπεύσει τις διαδικασίες.

Για να πάει η υπόθεση του Τζένκινς στη ΦΙΜΠΑ, πρέπει να υπογράψει και ο Βασίλης Καββαδάς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Έλληνας σέντερ πήρε ένα ποσό από τον ΑΡΗ και οι ιθύνοντες της ομάδας αναμένουν να βάλει την υπογραφή του στην άρση του ban. Είναι μία υπόθεση που πιθανώς να «σχετίζεται» μ’ αυτήν του Λευτέρη Μποχωρίδη, λόγω του κοινού μάνατζερ, οπότε οι εξελίξεις αναμένονται.

Προτεινόμενα Άρθρα