Κατέπεσε η εγγυητική της ΚΑΕ ΑΡΗΣ!

από Αντώνης Γκάτζιος

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΑΡΗΣ και οι "κίτρινοι" καλούνται να ρυθμίσουν άμεσα τις υποθέσεις τους για να να μην μπουν σε μεγάλο κίνδυνο αναφορικά με τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα.

Η ΕΕΑ συζήτησε την αίτηση εννιά πιστωτών για κατάπτωση της εγγυητικής των 60.000 ευρώ: των Χαραλαμπίδη, Αργυρόπουλου, Μπάρλου, Κουμπούρα, Ντικούδη, Τσαϊρέλη, Ζάρα, Πρίφτη και Κούνουπα. Οι αιτήσεις των Ντικούδη, Πρίφτη και Κούνουπα απορρίφθηκαν, όμως κατέπεσε η εγγυητική για τους υπόλοιπους έξι.

Πλέον, η ΚΑΕ ΑΡΗΣ θα έχει μία διορία μέχρι δύο εβδομάδων για να διακανονίσει τις συγκεκριμένες υποθέσεις και να μην τεθεί σε κίνδυνο η συμμετοχή της στην Basket League. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για την εγγυητική που είχε ανοιχτεί από τη διοίκηση Πρωτοδικείου της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, τον Σεπτέμβριο του 2012.

Αναλυτικά η απόφαση της ΕΕΑ:

“Αίτηση των αθλητών Κων/νου Χαραλαμπίδη, Νικόλαου Αργυρόπουλου, Νικόλαου Μπάρλου, Θεοφάνη Κουμπούρα, Δημοσθένη Ντικούδη, Μιχάλη Τσαϊρέλη και Θεόδωρου Ζάρα, του προπονητή Δημητρίου Πρίφτη και του τρίτου Ισίδωρα Κούνουπα περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΑΡΗΣ 2003. (Υπό διάσκεψη)
ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ για Ντικούδη, Πρίφτη και Κούνουπα
ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ για λοιπούς”.

Προτεινόμενα Άρθρα