Δεν πάει… για να χάσει

από Αντώνης Γκάτζιος

Δεν είναι υπερβολή ότι ο πλέον καθοριστικός αγώνας για την υπόθεση – παραμονή του ΑΡΗ είναι αυτός με τον Πανιώνιο στην Αθήνα. Όπως και το ει δυνατόν απόλυτο στα εντός έδρας ματς.

Όμως όλα αυτά δε σημαίνουν ότι οι “κιτρινόμαυροι” θα κατέβουν στο Περιστέρι… για να χάσουν. Στο σημείο που έχει οδηγηθεί η μάχη της παραμονής, ο ΑΡΗΣ είναι αποφασισμένος να παλέψει όλους τους αγώνες, συμπεριλαμβανομένου και του σαββατιάτικου (14/03) στην Αθήνα.

Σαφώς ο ΑΡΗΣ έχει να αντιμετωπίσει μία από τις καλύτερες και πιο ποιοτικές ομάδες της Basket League, όπως δείχνει και η βαθμολογική θέση του Περιστερίου, που βρίσκεται τρίτο, πάνω από τον Προμηθέα Πάτρας. Την ίδια ώρα, όμως, η ομάδα του Σάββα Καμπερίδη προέρχεται από σημαντική νίκη επί του Ηφαίστου Λήμνου, είναι πλήρης μετά από αρκετά προβλήματα που αντιμετώπισε το προηγούμενο διάστημα, στους τελευταίους αγώνες έχει δείξει βελτιωμένη εικόνα, ενώ dεν πρέπει να λησμονείται ότι η αναμέτρηση θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Όλα αυτά οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο ΑΡΗΣ θα διεκδικήσει όλες τις πιθανότητές του για ένα θετικό αποτέλεσμα στο Περιστέρι. Αν χάσει, δε χάνεται. Αν κερδίσει, όμως, θα έχει κάνει το μεγάλο βήμα για να μην εξελιχθούν οι τελευταίες αγωνιστικές σε ρωσική ρουλέτα…

Προτεινόμενα Άρθρα