Να… τριτώσει το καλό! (vid)

από Αντώνης Γκάτζιος

Την 3η συνεχόμενη νίκη του ψάχνει σήμερα (9/12, 15:00, ΕΡΤ3, AllaboutARIS.com) ο ΑΡΗΣ, ο οποίος δοκιμάζεται στο Λαύριο.

Η ομάδα του Σάββα Καμπερίδη ταξίδεψε στην πόλη της Αττικής με την αύρα των δύο συνεχόμενων αγώνων και μάλιστα επί ποιοτικών ομάδων, όπως ο Ηρακλής και ο Προμηθέας Πάτρας. Οι εκτός έδρας αγώνες, έστω και χωρίς φιλάθλους, είναι άλλη συνθήκη και ο ΑΡΗΣ καλείται να παρουσιαστεί το ίδιο σοβαρός, συγκεντρωμένος, παθιασμένος στην άμυνα και αποτελεσματικός στην επίθεση, για να… τριτώσει το καλό στη φετινή Basket League.

Ένα ροζ φύλλο αγώνα σήμερα θα στείλει… μήνυμα για τη συνέχεια. Μήνυμα ότι ο ΑΡΗΣ δεν είναι διατεθειμένος να περάσει τις περιπέτειες των τελευταίων χρόνων και ότι μπορεί να κοιτάξει ψηλότερα. Κι ας ακολουθούν άλλα τρία σερί εκτός έδρας ματς, όπως έγινε το πρόγραμμα λόγω των αναβολών.

Απέναντί τους οι “κιτρινόμαυροι” έχουν μία ομάδα που το περασμένο Σάββατο (5/12) στο Περιστέρι έδειξαν ότι και φέτος θα είναι επικίνδυνοι. Το Λαύριο μπορεί να ξεκίνησε στις… 14 Νοεμβρίου και με 0-3, όμως έδειξε ότι κανείς δεν πρέπει να το ξεγράφει.

Το ευχάριστο για τον Σάββα Καμπερίδη είναι ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα χρησιμοποιήσει την ίδια 12άδα μ’ αυτήν του περασμένου Σαββάτου.  

Προτεινόμενα Άρθρα