Η ευκαιρία να βγάλει ακόμα περισσότερη ποιότητα

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο ΑΡΗΣ κατάφερε να πάρει δύο σημαντικές νίκες στο πρωτάθλημα, με όπλα την άμυνα, την ενέργεια και την αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Σήμερα (9/12, 15:00) κόντρα στο Λαύριο αλλά και στα επόμενα ματς, μπορεί να βγάλει ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στο παρκέ.

Πώς θα γίνει αυτό; Με παίκτες που δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα, να βρίσκουν τα πατήματά τους και να συνεισφέρουν σε ρόλους για τους οποίους αποκτήθηκαν. Παίκτες όπως ο Μάριο Τσάλμερς, ο Τζαμάλ Σούλερ και ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς.

Και οι τρεις τους δεν έχουν προσφέρει αυτά για τα οποία αποκτήθηκαν. Μένει να φανεί αν αυτό οφειλόταν και στην έλλειψη αγώνων. Ο ΑΡΗΣ μπήκε ήδη σε μία συνθήκη σερί παιχνιδιών και οι εν λόγω παίκτες έχουν την ευκαιρία να δείξουν ότι είναι σε θέση να βγάλουν την ποιότητά τους στο παρκέ.

Η ομάδα του Σάββα Καμπερίδη έχει μία συγκεκριμένη συνταγή, την οποία θα χρησιμοποιήσει και πάλι για να φτάσει στο αποτέλεσμα που θέλει σήμερα. Αυτό δεν αναιρεί ότι άπαντες περιμένουν την αγωνιστική ανάκαμψη των πρωτοκλασάτων παικτών που αποκτήθηκαν για να “τραβήξουν” φέτος την ομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα