Άλλη… ομάδα

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο ΑΡΗΣ έχει ξαναπαίξει φέτος με τον Ιωνικό, όμως σήμερα (3/1, 15:00) θα αντιμετωπίσει… άλλη ομάδα.

Οι δύο σημερινοί αντίπαλοι βρέθηκαν ενώπιος ενωπίω στις 26/9 στην Αθήνα, για το Κύπελλο Ελλάδας. Το ότι τότε αγωνίστηκαν στο κλειστό του Χαϊδαρίου, ενώ σήμερα θα παίξουν στη φυσική έδρα του Ιωνικού, το κλειστό του Πλάτωνα, είναι η μικρότερη διαφορά.

Η αθηναϊκή ομάδα έχει κάνει “λίφτινγκ” στο ρόστερ της, το οποίο ενίσχυσε σημαντικά στην προσπάθεια να αποφύγει τις όποιες περιπέτειες και να κοιτάξει ψηλότερα. Η πρώτη σημαντική διαφορά είναι ότι σε σχέση με εκείνον τον αγώνα, ο Ιωνικός έχει πλέον στη θέση του προπονητή τον Βαγγέλη Αγγέλου, αντί του Στέργιου Κουφού.

Αγωνιστικά, ο Τζον Έλμορ έχει ενισχύσει πολύ τις θέσεις των γκαρντ με την ικανότητά του στο σκοράρισμα, παίρνοντας τη θέση του συμπατριώτη του Ζάισλοφτ. Παράλληλα, αποκτήθηκε ο Τούρκος Μουσταφά Μουχαγμίν, ο οποίος θεωρείται σημαντικό πρότζεκτ.

Στη φροντ λάιν, αποχώρησε ο σέντερ Γιουλ, όμως αποκτήθηκε ο Αμερικανός Χόλογουελ και τελευταία ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο οποίος μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Πριν από μία εβδομάδα επέστρεψε και ο τραυματίας Βασίλης Τολιόπουλος και πλέον ο Ιωνικός έχει γεμάτο ρόστερ, με σημαντικές επιθετικές ικανότητες.

Προτεινόμενα Άρθρα