Ολοκληρώνει την προετοιμασία, δύσκολα ο Μιλόσεβιτς

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο ΑΡΗΣ ολοκληρώνει σήμερα (16/1) την προετοιμασία του για τον αυριανό (17/1, 18:00) αγώνα με τον Παναθηναϊκό, με ένα σημαντικό ερωτηματικό.

Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς έχασε τις τελευταίες τρεις προπονήσεις και πολύ δύσκολα θα δώσει το “παρών” στην αναμέτρηση με τους “πράσινους”. Η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει σήμερα, όμως αν δεν καταφέρει να προπονηθεί, όλα δείχνουν ότι θα μείνει εκτός. Άλλωστε, είναι δεδομένο ότι η παρουσία του είναι απαραίτητη στον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου (23/1) με το Μεσολόγγι, πάλι στο “Nick Galis Hall”.

Με δεδομένη και την απουσία του Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς, αν δεν παίξει ο Βόσνιος ο ΑΡΗΣ θα έχει κενά στη γραμμή των ψηλών του απέναντι σε μία πολύ δυνατή φροντ λάιν. Η ομάδα του Σάββα Καμπερίδη, παρά τα προβλήματα, θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί όσο πιο ανταγωνιστική μπορεί, ώστε να ανεβάσει και την ψυχολογία της εν όψει της αναμέτρησης με το Μεσολόγγι.

Οι “κιτρινόμαυροι” μίλησαν πολύ αυτήν την εβδομάδα, για την εικόνα των τελευταίων αγώνων και τα λάθη που έγιναν και έφεραν το αρνητικό σερί των τεσσάρων ηττών. Μία καλή εμφάνιση αύριο θα τους βοηθήσει να πάρουν ώθηση για τη συνέχεια.

Προτεινόμενα Άρθρα