"Τρελός" για τον ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Ο παγκοσμίου φήμης βιολιστής και μέλος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ αναφέρθηκε μιλώντας στο Metrosport πως τον χαρακτηρίζει ο Αγγέλου αλλά και γενικότερα για την φετινή χρονιά.

Μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Θεσσαλονίκης και ΗΠΑ αφού η φήμη του ως βιολιστής είναι παγκόσμια. Ο Χρήστος Γαλιλαίας δεν θα μπορούσε φυσικά να χάσει το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για το οποίο μίλησε σε εφημεριίδα της Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα για την τρέλα που έχει για τον ΑΡΗ. «Ήρθα την προηγούμενη εβδομάδα και με είδε ο Αγγέλου έξω από την πόρτα του δωματίου του. Ήθελα να τους κάνω έκπληξη, δεν ήξερε κανείς ότι θα έρθω. Είμαι χαρούμενος που η ομάδα ξεκίνησε καλά και θέλω όσο μπορώ να είμαι κοντά τους» τόνισε χαρακτηριστικά στο Metrosport o 38χρονος βιολιστής, τον οποίο ο Αγγέλου χαρακτηρίζει τρελό: «Με χαρακτηρίζει παθολογικά τρελό…Ο Άρης για μένα είναι μια μεγάλη αγάπη και πολλές φορές κάνω πράγματα που δεν κάνουν οι απλοί άνθρωποι. Πριν την αναχώρησή μου, έκανα το τραπέζι στους παίκτες και τους ζήτησα να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν. Μακάρι, η χρονιά να συνεχίσει όπως ξεκίνησε. Ο κόσμος μετά τις δύο νίκες έδειξε να πείθεται για την προσπάθεια που κάνουμε. Μακάρι να ξεπεράσουμε τα περσινά 1200 διαρκείας. Έχουμε πίστη στα παιδιά. Όμως, ο Έλληνας φίλαθλος είναι αυθόρμητος, επιπόλαιος και δεν κρίνει με τη λογική. Η ομάδα χρειάζεται σταθερή στήριξη, σε όλες τις δύσκολες και καλές στιγμές. Εγώ όσο μπορώ θα είμαι κοντά στην ομάδα, μιλάμε καθημερινά με τον κόουτς και ότι μπορώ να κάνω, το κάνω. Δεν έχω ανάγκη την προβολή μέσω του Άρη, αλλά θέλω να είμαι κοντά».

Όσο για το πως παρακολουθούσε την ομάδα όσο έλειπε αυτές τις 40 ημέρες. “Μου έστειλαν τα dvd και παράλληλα είδα τα παιχνίδια της ομάδας από το κανάλι της Μπάμπεργκ στο ίντερνετ. Θέλω να είμαι ενήμερος και να είμαι όσο μπορώ στο πνεύμα της ομάδα. Στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ μακάρι να είναι γεμάτο το παρκέ. Μην ξεχνάμε ότι ο Άρης καλείται να ανταποκριθεί σε έναν τεράστιο αγώνα με την οικονομική κρίση και περιμένουμε την απόφαση για το άρθρο 99. Οι νίκες είναι σημαντικές…Οι μεγάλες ομάδες δεν πρέπει να έχουν μνήμη. Δεν τελειώνει το πρωτάθλημα στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Ο Άρης είναι πάνω από όλα μία οικογένεια και θέλει μεγάλη προσπάθεια, για να ανταποκριθούμε. Εγώ είπα στους παίκτες να έχουν πίστη και να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν”.

Τέλος, για το γεύμα με τον Νίκο Γκάλη ο Χρήστος Γαλιλαίας τόνισε. “Ήταν παράκληση του ιδίου και των παικτών να μην δοθεί δημοσιότητα και να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι. Κάτι το οποίο ζητούσε και ο προπονητής για να μείνει η ομάδα συγκεντρωμένη στην καθημερινότητα και τις προπονήσεις. Νομίζω ότι έγινε έτσι όπως έπρεπε να γίνει. Ο Αντώνης Ασημακόπουλος ως αρχηγός του είπε: “δώσε μας μία συμβουλή”. Και λέει, “μπείτε χωρίς φόβο και χωρίς άγχος. Είναι πέντε και είστε πέντε”.

Προτεινόμενα Άρθρα