Τι ειπώθηκε στη συνάντηση Αρβανίτη-Γαλανού

από AllAboutARIS

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση ανάμεσα στον Γιώργο Γαλανό και τον Λευτέρη Αρβανίτη, με την «Arena Press», να παραθέτει στο σημερινό της φύλλο, αποκλειστικό ρεπορτάζ σχετικά με το τι ειπώθηκε, αλλά και φωτογραφικό υλικό.

Aναλυτικά το δημοσίευμα:

Ο Γιώργος Γαλανός δήλωσε «παρών» στο προσκλητήριο της ΚΑΕ Άρης. Ο Αρειανός επιχειρηματίας, επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας, συναντήθηκε χθες με τον Λευτέρη Αρβανίτη και μια νέα μεγάλη συμμαχία ξεκίνησε για τον Άρη.

Η ArenaPress ήταν εκεί, για να σας μεταφέρει το αποκλειστικό φωτορεπορτάζ και τις δηλώσεις των εμπλεκομένων, που έδωσαν τα χέρια για μια συνεργασία που αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη του καλέσματος του Νίκου Γκάλη: Ότι από την προσπάθεια οικονομικής και αγωνιστικής εξυγίανσης της ΚΑΕ Άρης, δεν περισσεύει κανείς.

Σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, ο Γιώργος Γαλανός και οι άμεσοι συνεργάτες και φίλοι του, Περικλής Τράιος και Τάσος Αναστασίου, συναντήθηκαν με τον Λευτέρη Αρβανίτη. Ο τελευταίος τους ανέλυσε όλα τα οικονομικά δεδομένα της ΚΑΕ, την τιτάνια προσπάθεια που γίνεται σε όλα τα ανοικτά οικονομικά μέτωπα, αλλά και τους άμεσους στόχους του τμήματος για την οικονομική και αγωνιστική του εξυγίανση.

Προτεινόμενα Άρθρα