Δίδυμοι πύργοι

από AllAboutARIS

Οι δύο ψηλοί του ΑΡΗ είχαν 7 κοψίματα στο ενεργητικό τους και με την παρουσία τους έκοψαν τους διαδρόμους προς το καλάθι των κιτρίνων.

Δύο μεγάλα κορμιά, δύο ψηλοί με έφεση στα κοψίματα. Ο Δημήτρης Πρίφτης έχει την… πολυτέλεια να έχει στη διάθεσή του δύο ικανότατους σέντερ που με την παρουσία τους «σκεπάζουν» το καλάθι της ομάδας τους.

                                

Στην χθεσινή αναμέτρηση, ο ΑΡΗΣ είχε 7 κοψίματα εκ των οποίων 5 ο Χαρίσης και 2 ο Νέιμικ. Ο Αμερικανός είναι συνήθης… ύποπτος αφού βρίσκεται στην πρώτη θέση της σχετικής κατηγορίας του πρωταθλήματος και μάλιστα με διαφορά από τον δεύτερο, Τέιλορ Σμιθ του Κολοσσού. Ο Κώστας Χαρίσης από την άλλη, μπορεί να μην βρίσκεται ψηλά σε αυτή την κατηγορία για φέτος, ωστόσο αποτελεί έναν από τους κορυφαίους μπλοκέρ στην ιστορία της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με 186 κοψίματα (10ος στην σχετική λίστα).

 

Οι παίκτες του Κοροίβου γνώρισαν από πρώτο χέρι αυτή την ικανότητα των ψηλών του ΑΡΗ και το 17/41 στα σουτ δύο πόντων είναι ενδεικτικό της δυσκολίας των φιλοξενούμενων να φτάσουν σε εύκολα καλάθια μέσα από τη ρακέτα των κιτρίνων.

Προτεινόμενα Άρθρα