«Το αντιμετωπίσαμε ως επίσημο ματς» (vids)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Περιμένει περισσότερα από τους παίκτες του ο 47χρονος τεχνικός

Θετικά αλλά και αρνητικά εντόπισε ο ΔΗμήτρης Πρίφτης στην εμφάνιση του ΑΡΗ απέναντι στην Καρσίγιακα, περιμένοντας ακόμα περισσότερα από την ομάδα του στην συνέχεια της χρονιάς.

Ο κόουτς του ΑΡΗ στάθηκε ιδιαίτερα στο πάθος πυ έδειξαν οι παίκτες του, παράλληλα όμως υπογράμμισεότι χρειάζεται δουλειά σε αρκετούς τομείς του παιχνιδιού της ομάδας.

Για τον αγώνα: «Ηταν ένα φανταστικό φιλικό για εμάς. Η Καρσίγιακα είναι μία υψηλού επιπέδου ομάδα. Παίζει σε άλλη ταχύτητα, με τρομερή ποιότητα στην εκτέλεση. Ηταν ένα πολύ καλό τεστ για εμάς. Είχαμε κάποια καλά διαστήματα. Μου άρεσε που η ομάδα πάλεψε. Σίγουρα παίζει ρόλο ότι παίξαμε στο γήπεδο μας και ο κόσμος μας σπρώχνει. Θεωρώ όμως ότι χρειαζόμαστε αρκετή δουλειά σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού. Να βελτιώσουμε κάποιους αυτοματισμούς, για να μπορέσουμε να σκοράρουμε δέκα πόντους περισσότερους ή να γλιτώσουμε δέκα πόντους στην άμυνα».

Για την ένταση που έβγαλε η ομάδα στο παιχνίδι της: «Το ένιωσα από την ομάδα και από τον κόσμο. Το αντιμετωπίσαμε ως ένα επίσημο παιχνίδι. Το ίδιο έκανε και η Καρσίγιακα από ένα σημείο και μετά. Ηταν ένα χρήσιμο φιλικό».

Για το αν ήθελε πιο δυνατά φιλικά: «Θα θέλαμε και πιο δυνατά φιλικά, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να βρούμε κάποια παιχνίδια που θέλαμε. Για αυτό και είμαι χαρούμενος που δώσαμε αυτό το φιλικό. Η Καρσίγιακα έχει μεγάλη ποιότητα και βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο».

Για το εάν η Καρσίγιακα είναι το παράδειγμα προς μίμηση για τον ΑΡΗ: «Σε μία μικρογραφία ίσως, τα συστατικά όμως δεν είναι τα ίδια. Η ομάδα μας έχει αθλητικότητα. Το βασικό είναι να έχουμε μία συλλογική προσπάθεια και να γίνομε ένα σώμα. Ο,τι κάνουμε μέσα στο γηπεδο, να γίνεται με συναίσθημα».

Για τα events που υπήρχαν στο φετινό τουρνουά: «Ηταν τόσο έντονες οι δραστηριόητες στο τορνουά, που δεν μπορέσαμε να μείνουμε μακριά από αυτές. Ηταν ένα πολύ ΄μορφοτουρνουά, μία πραγματική γιορτή, τιμώντας έναν πού σημαντικό άνθρωπο, που αποτελεί έμπνευση για όλους εμάς. Οσο και αν συγκεντρωθήκαμε στο αγωνιστικό, απολαύσαμε το τριήμερο. Υπήρξε πολύ καλή οργάνωση και οι επόμενες ημέρες θα είναι καλύτερες».

Για το αν θα δώσει η ομάδα κι άλλο φιλικό, πριν τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ: «Θα παίξουμε ακόμη ένα φιλικό την επόμενη εβδομάδα, με αντίπαλο την Γκαζιαντέπ στην Τουρκία».

Προτεινόμενα Άρθρα