"Ανυπομονώ για το ντέρμπι"

από AllAboutARIS

Αποστολή στην Τρίπολη: Γιώργος Σπέντζος

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση τόσο της ομάδας, όσο και τη δική του ήταν ο Τζερέλ ΜακΝίλ που ταυτόχρονα δήλωσε ανυπόμονος για το ντέρμπι της επομενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στο “Nick Galis Hall”. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αμερικανός γκαρντ του ΑΡΗ:

Για τη νίκη του ΑΡΗ και την ατομική του απόδοση: “Νομίζω ότι έπαιξα αρκετά καλά αλλά το σημαντικότερο είναι το γεγονός ότι η ομάδα πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, μακριά από την έδρα μας απέναντι σε μία ομάδα που έψαχνε επίσης την πρώτη της νίκη, οπότε είμαι χαρούμενος που τα καταφέραμε και μάλιστα με αυτή την εμφάνιση και τη διαφορά”.

Για την συνεργασία του με τον Χάγκινς που οδήγησε σε μία πολύ εντυπωσιακή φάση: “Ήταν μία απίστευτη φάση. Εγώ έκανα το εύκολο μέρος της και ο Τζαμέλ (σ.σ. Χάγκινς) έκανε τα υπόλοιπα”.

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί: “Είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζω τη σημασία που έχει αυτή η μονομαχία για τους φιλάθλους μας και τη Θεσσαλονίκη. Ανυπομονώ να έρθει εκείνη η στιγμή και να ζήσω την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσει ο κόσμος μας στο γήπεδο”.

Προτεινόμενα Άρθρα