Κέρδισε και την 4η προσωρινή διαταγή η ΚΑΕ ΑΡΗΣ

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ πέτυχε μία τέταρτη -προσωρινή έστω- νίκη στην δικαστική διαμάχη με τον Γιάννη Δαμιανίδη- Τον Φεβρουάριο η κύρια δίκη

Μία ακόμα δικαστική διαμάχη έλεβαε χώρα σήμερα στην Θεσσαλονίκη ανάμεσα στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ και τον πρώην πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Γιάννη Δαμιανίδη. Και αυτή την φορά, όπως και στις 3 προηγούμενες σχετικές αιτήσεις, η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ήταν αυτή που πήρε τις απαραίτητες προσωρινές διαταγές.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ που εκπροσωπήθηκε από τον Σπύρο Χριστοφορίδη πέτυχε την αίτηση ανάκλησης της κατάσχεσης πληρωμής, που αφορούσε επιταγή 217.500 ευρώ και πλέον οι δυο πλευρές θα λύσουν οριστικά τις διαφορές τους στην κύρια δίκη των υποθέσεων (εκτός απροόπτου την 1η Φεβρουαρίου).

Οι προσωρινές διαταγές σε κάθε περίπτωση δίνουν ένα αρχικό πλεονέκτημα στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ, αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν σημαίνουν ότι δεν μπορεί να είναι διαφορετική η απόφαση στην κύρια δίκη. Θυμίζουμε ότι η ΚΑΕ ΑΡΗΣ έχει ήδη καταθέσει και αγωγή ακυρώτητας της συμφωνίας ανάμεσα στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ (που εκπροσωπούνταν τον Μάρτιο του 2012 από τον κ. Δαμιανίδη) και τον κ. Δαμιανίδη με την οποία αναγνώριζε τις οφειλές που διεκδικεί αυτή την στιγμή από την ΚΑΕ.

Πλέον τα δικαστήρια είναι αυτά που θα αποφασίσουν για το τι τελικά θα συμβεί…

Προτεινόμενα Άρθρα