Βραβεύει Δίπλαρο η πρώην ομάδα του

από AllAboutARIS

Με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, ο Έσπερος Πατρών θα βραβεύσει τον Νίκο Δίπλαρο για την προσφορά του στην ομάδα από την οποία αναδείχθηκε αλλά και για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου με την Εθνική Εφήβων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που έγινε το περασμένο καλοκαίρι στο Βόλο.

Δεν ξεχνούν τον Νίκο Δίπλαρο στην Πάτρα και το προσεχές Σάββατο, ο νεαρός γκαρντ του ΑΡΗ θα βραβευθεί από την πρώην ομάδα του, τον Έσπερο Πατρών. Η ομάδα που ανέδειξε τον 18χρονο γκαρντ θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της και θα τον τιμήσει για την προσφορά του και φυσικά για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου με την Εθνική Εφήβων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που έγινε το περασμένο καλοκαίρι στο Βόλο.

Μεταξύ των ανθρώπων του μπάσκετ που θα τιμηθούν από τον Έσπερο Πατρών βρίσκονται εκτός του Νίκου Δίπλαρου, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος για τις επιτυχίες του σε συλλογικό και Εθνικό επίπεδο και ο προπονητής Κώστας Πετρόπουλος για την προσφορά του στο σύλλογο από το 2006 έως και το 2015, αλλά και για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ γενικότερα.

Προτεινόμενα Άρθρα