«Με συγκίνησε η προσπάθεια των παικτών μου»

από AllAboutARIS

Συγκινημένος από την προσπάθεια και τη νοοτροπία των παικτών του δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας κόουτς:

«Η ομάδα μου πολλές φορές μ’ έχει συγκινήσει φέτος από την προσπάθεια και την νοοτροπία της. Σήμερα, είναι ακόμη μία τέτοια βραδιά. Ήταν ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες λόγω των συνθηκών κάτω από τις οποίες διεξήχθη. Η Α.Ε.Κ. ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, διαθέτει περισσότερο ταλέντο από εμάς σε κάποιες θέσεις. Γενικά είχαμε αμυντικό θέμα στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο, με την άμυνα ζώνης άλλαξαν τα δεδομένα και έτσι φτάσαμε στη νίκη. Κάναμε το 2-1. Στο επόμενο ματς θα έχουμε τα δύο παιδιά που δεν έπαιξαν σήμερα. Θέλουμε να παίξουμε σωστά και καλά και να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Για το γεγονός ότι θα ήταν άδικο να τελειώσει έτσι η χρονιά: 

«Αναμφίβολα δεν ήθελα να τελειώσει έτσι η χρονιά, θα ήταν άσχημο για την προσπάθεια που κάναμε. Γενικά η ομάδα μας είναι πολύ συναισθηματική. Ο καλύτερος επαγγελματίας  θεωρώ πως είναι αυτό που συνδυάζει και το συναίσθημα και η δική μας ομάδα έχει πολύ συναίσθημα».

Για την απόφαση της διοίκησης να γίνει το παιχνίδι χωρίς κόσμο και τις αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

«Είναι κάτι που το γνωρίζαμε. Αυτό που είχαμε στο μυαλό μας όσον αφορά την προσπάθεια δεν αλλάζει. Είτε είχαμε κόσμο είτε όχι, θα προσπαθούσαμε το ίδιο. Σίγουρα μας αιφνιδίασε ο αποκλεισμός των δύο παικτών, σίγουρα δεν διευκολύνει την προσπάθεια των συντελεστών που συμμετέχουν στο άθλημα. Δεν μιλάω μόνο για τον ΑΡΗ, μιλάω αντίστοιχα για την Α.Ε.Κ. Αυτό δεν διευκολύνει την διεξαγωγή ενός αγώνα και καταργεί την όλη διαδικασία της πνευματικής προετοιμασίας».

Αν έχει μείνει βενζίνηστο ντεπόζιτο της ομάδας:

«Βενζίνη δεν υπάρχει εδώ και καιρό, αλλά υπάρχει συναίσθημα. Προσπαθώντας να μοιράσουμε την ευθύνη θα είμαστε το ίδιο δυνατοί και πεισμωμένοι. Περιμένουμε μια δυναμική Α.Ε.Κ. στο «Ο.Α.Κ.Α.», η αποστολή μας είναι δύσκολη, αλλά θα πάμε να παίξουμε δυνατά».

Αν είναι ικανοποιημένος από τον τρόπο που τα μέσα της πόλης στήριξαν την ομάδα:

«Προσωπικά από την συνεργασία που έχουμε αυτά τα δύο χρόνια και έχοντας πάντα το συστατικό της αντικειμενικότητας έχετε στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας. Πραγματικά σας θεωρώ κομμάτια της προσπάθειας ως έναν βαθμό».

Για τον Σίμτσακ:

«Δεν είμαι 100% αντικειμενικός για το τι αισθάνομαι γι’ αυτό το παιδί. Παρά την ηλικία του είναι φιλόδοξος. Αν πήγαινα στην Μπαρτσελόνα θα ήθελα να τον πάρω κι εκεί. Είναι πολύ καλός παίκτης γιατί είναι πολύ καλός συμπαίκτης. Κάνει ότι του ζητηθεί χωρίς να διαμαρτυρηθεί . Είναι πολύ ιδιαίτερος και αυτό είναι που εκτιμώ όλα αυτά τα χρόνια. Έχει κάνει αισθητή την παρουσία του και με τον τρόπο που αγωνίζεται και συμπεριφέρεται. Με τον Σίμτσακ τα χρόνια αυτά που συνεργάζομαι δεν έχω μιλήσει πάνω από 10 φορές στο τηλέφωνο. Η σχέση μας είναι καθαρά μπασκετική».

Προτεινόμενα Άρθρα