Ο Ντεζάν-Τζόουνς δολοφονήθηκε για τον πλέον τραγικό λόγο

από AllAboutARIS

Συγκλονισμένη η παγκόσμια αθλητική κοινότητα από χθες το βράδυ μετά τον θάνατο του 23χρονου NBAer Μπράις Ντεζάν-Τζόουνς.  

Την ώρα που άπαντες είχαν στραμμένα τα βλέμματα τους στον τελικό του Champions League ένας 23χρονος παίκτης των Νιου Όρλεανς Πέλικανς έχασε τη ζωή του μετά από πυροβολισμό στην κοιλιακή χώρα.

Ο λόγος για τον Μπράις Ντεζάν-Τζόουνς, ο οποίος δολοφονήθηκε στο Ντάλας του Τέξας για τον πλέον απίθανο και τραγικό λόγο.

Το χρονικό της υπόθεσης έχει ως εξής. Γυρνούσε σπίτι του, σε συγκρότημα κατοικιών, αργά το βράδυ και μπερδεμένος, αντί να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού του, παραβίασε την πόρτα του γείτονα, ο οποίος ξύπνησε, τρομοκρατήθηκε και με πιστόλι χειρός τον πυροβόλησε στην κοιλιακή χώρα.

Η αστυνομία βρήκε τον άτυχο παίκτη να κείτεται στο χολ του σπιτιού, τον μετέφερε ζωντανό ακόμη στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε στο τραύμα του.

Να σημειωθεί ότι στην πολιτεία του Τέξας επιτρέπεται η χρήση όπλου ενάντια σε όποιον παραβιάσει την προσωπική ιδιοκτησία κάποιου.

«Είμαστε συντετριμμένοι από την απώλεια της ζωής αυτού του νεαρού ανθρώπου», έλεγε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των Πέλικανς.

«Μόλις έχασα τον καλύτερο μου φίλο, τον ξάδελφο μου. Να απολαμβάνετε τη ζωή σας, διότι το αύριο δεν είναι εγγυημένο», ανέφερε ο Σαμπάζ Μουχάμαντ των Τίμπεργουλβς.

Προτεινόμενα Άρθρα