Η χρεοκοπία της Μπιλμπάο φέρνει εξελίξεις για τον ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Μέχρι τα μεσάνυχτα θα έχει φανεί αν η Μπλιμπάο καταφέρει να συγκεντρώσει το 1 εκατομμύριο ευρώ που απαιτείται προκειμένου να μην χρεοκοπήσει.

Τα βλέμματα στραμμένα στο Μπιλμπάο έχουν οι άνθρωποι του ΑΡΗ, προφανώς όχι γιατί… καίγονται για την τύχη της ομάδας των Βάσκων, αλλά γιατί εκεί αγωνίζεται ο Γιώργος Μπόγρης.

Ο Έλληνας σέντερ βρίσκεται μεταξύ των επιλογών που υπάρχουν στη λίστα του Δημήτρη Πρίφτη αν και η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι. Το κασέ του Μπόγρη μετά τη δεύτερη καλή σεζόν που έκανε στην Ισπανία είναι αρκετά μεγάλο, όπως και ο ανταγωνισμός που θα συναντήσουν οι «κίτρινοι» για να εξασφαλίσουν την υπογραφή του. Ο Ολυμπιακός φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον διεθνή σέντερ που ενδεχομένως να επισπευτούν αφού σε περίπτωση χρεοκοπίας των Βάσκων, εξαλείφεται και η ρήτρα αποδέσμευσής του από την ομάδα.

Ενδεχόμενη συμφωνία βέβαια του Μπόγρη με τον Ολυμπιακό, ίσως ευνοήσει τον ΑΡΗ παραπλεύρως σε μία διαφορετική περίπτωση, αυτή του Βασίλη Καββαδά. Ο παίκτης αγωνίστηκε φέτος στον Αρκαδικό με πολύ καλές επιδόσεις αλλά ανήκει στον Ολυμπιακό ο οποίος δεν σκέφτεται προς το παρόν να τον αποδεσμεύσει. Εφόσον όμως προχωρήσει στην απόκτηση του Μπόγρη, τότε θέση για τον Καββαδά δεν θα υπάρχει στο ρόστερ και όλα δείχνουν ότι θα αποδεσμευτεί.

Ο ΑΡΗΣ παρακολουθεί εδώ και καιρό την περίπτωση του δυναμικού σέντερ και έχει ενημερώσει την πλευρά του για το ενδιαφέρον απόκτησής του. Ο Καββαδάς δείχνει θετικός κι αν μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, ανοίγει ο δρόμος για τη συμφωνία του με τους «κίτρινους».

Προτεινόμενα Άρθρα