Ο ΜακΝίλ, η Μπάνβιτ και ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Την οριστική απάντηση του Τζερέλ ΜακΝίλ περιμένουν οι «κίτρινοι» προκειμένου να προσδιορίσουν τους επόμενους μεταγραφικούς στόχους για την ενίσχυση του ρόστερ.

Κρίσιμες αναμένεται να είναι οι επόμενες μέρες για την παραμονή ή όχι του Τζερέλ ΜακΝίλ στον ΑΡΗ. Οι «κίτρινοι» έχουν ανεβάσει την πρότασή τους στα 200.000 δολάρια και περιμένουν την απάντηση του Αμερικανού ο οποίος όμως εξετάζει σοβαρά και την πρόταση της Μπάνβιτ που έχει πλέον στα χέρια του.

Οι Τούρκοι προσφέρουν περισσότερα λεφτά και αποτελούν τον βασικό… ανταγνωιστή του ΑΡΗ στη διεκδίκηση του ΜακΝίλ όμως η πρότασή τους υστερεί σε άλλους τομείς, όπως το περιβάλλον εργασίας (ο παίκτης είχε δηλώσει κατά κόρον πέρσι ότι το περιβάλλον στον ΑΡΗ είναι ιδανικό για αυτόν), οι αγωνιστικοί στόχοι (η Μπάνβιτ έχει μείνει πίσω σε σχέση με τις υπόλοιπες τούρκικες ομάδες και δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι παραπάνω από μία θέση στη μέση της βαθμολογίας) και φυσικά την ασφάλεια της χώρας μετά τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις στη γείτονα χώρα.

Σε κάθε περίπτωση, το θέμα του ΜακΝίλ θα ξεκαθαρίσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας ή το αργότερο στις αρχές της επομένης με τον ΑΡΗ να περιμένει την οριστική απάντηση του Αμερικανού προκειμένου να προχωρήσει στις επόμενες κινήσεις για τον καταρτισμό του ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Ο αρχικός σχεδιασμός του Δημήτρη Πρίφτη περιελάμβανε τον ΜακΝίλ στο ρόστερ και με βάση αυτό είχαν καταρτιστεί οι λίστες με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους οι οποίοι διέθεταν συγκεκριμένα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που θα πλαισίωναν αρμονικά τον Αμερικανό. Σε ενδεχόμενη αρνητική απάντηση του 29χρονου γκαρντ, θα τεθεί σε νέα βάση ο σχεδιασμός και ο ΑΡΗΣ θα κινηθεί για παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Προτεινόμενα Άρθρα