Επιστροφή για έναν παλιό γνώριμο (pics)

από AllAboutARIS

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης θα φορέσει για 3η φορά στην καριέρα του την φανέλα του ΑΡΗ και το AllAboutARIS θυμάται την πορεία του Έλληνα φόργουορντ τις δύο προηγούμενες φορές.

Ο 28χρονος φόργουορντ έκανε ντεμπούντο με την φανέλα του ΑΡΗ την σεζόν2007-8. Ο 20χρονος τότε Τσαϊρέλης έπαιξε σε 7 παιχνίδια της κανονικής περιόδου, έχοντας πολύ μικρό χρόνο συμμετοχής (μόνο στην εντός έδρας αναμέτρηση με το Αιγάλεω αγωνίστηκε για 20:55).

Ο Τσαϊρέλης επέστρεψε το 2010 στον Αυτοκράτορα και παρέμεινε για δύο χρόνια. Την σεζόν 2010-11 είχε περισσότερο χρόνο συμμετοχής, αλλά δεν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο. Στο τέλος της σεζόν ο Έλληνας ψηλός είχε 3,53 πόντους και 1,89 ριμπάουντ μ.ο. στην κανονική περίοδο και 1,44 πόντους και 2 ριμπάουντ μ.ο. στα πλέι-οφ.

Την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ο Τσαϊρέλης κινήθηκε πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα, από πλευράς αριθμών, αλλά παρουσιάστηκε βελτιωμένος στους υπόλοιπους τομείς του παιχνιδιού, όπως η άμυνα. 3,04 πόντοι και 1,78 ριμπάουντ μ.ο. στην regular season, 5,50 πόντους και 3,50 ριμπάουντ ανά αγώνα στα πλέι οφ, ο απολογισμός του.

Έκτοτε, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης πέρασε από Π.Α.Ο.Κ., από Τενερίφη και τελευταίος του σταθμός ήταν ο Ολυμπιακός. Ο Έλληνας φόργουορντ έχει πλέον την εμπειρία, είναι παίκτης που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο σε άμυνα κι επίθεση και θα είναι μία ποιοτική εναλλακτική λύση για τον Δημήτρη Πρίφτη στην θέση «4».

Προτεινόμενα Άρθρα