Συνέχεια με τρεις απουσίες (pics)

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Εκτός προγράμματος οι Jenkins, Ζάρας και Τάταρης

Με δύο προπονήσεις ολοκληρώθηκε η έκτη μέρα προετοιμασίας στο Πράβετς. Ο Δημήτρης Πρίφτης είχε την ευκαιρία να “τρέξει” τους παίκτες του με εξαίρεση τους Jenkins, Ζάρα και Τάταρη που αντιμετωπίζουν ενοχλήσεις.  

Την Πέμπτη αναμένεται να ενταχθεί στην προετοιμασία και ο Eric Buckner. 

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ:

“Η έκτη μέρα του βασικού σταδίου προετοιμασίας του ΑΡΗ, στο Πράβετς, περιλάμβανε δύο προπονήσεις, το πρωί και το απόγευμα.

 Ο Δημήτρης Πρίφτης μέτρησε τρεις απουσίες. Ο Michael Jenkins έμεινε εκτός δράσης λόγω των ενοχλήσεων που εξακολουθεί να νιώθει στον προσαγωγό. Απών ήταν και ο Θόδωρος Ζάρας, λόγω ενοχλήσεων στο μετατάρσιο, όπως και ο Διονύσης Τάταρης, με ενοχλήσεις στον λαγονοψοΐτη.

 Η απογευματινή προπόνηση, πέραν των ασκήσεων στο παρκέ, περιλάμβανε και τρέξιμο στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου του Πράβετς και βάρη. Την Πέμπτη, οι παίκτες του ΑΡΗ θα πραγματοποιήσουν μία προπόνηση, το απόγευμα. 

Έρχεται ο Eric Buckner

 Την Πέμπτη (1/9) αναμένεται στη Βουλγαρία ο Eric Buckner. O Αμερικανός σέντερ του ΑΡΗ θα αφιχθεί το μεσημέρι στη Σόφια και από εκεί θα ταξιδέψει οδικώς για το Πράβετς, προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας μας.

 
* Πριν από την έναρξη της απογευματινής προπόνησης του ΑΡΗ, ο Δημήτρης Πρίφτης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Daniel Gibson (ένθετη φωτό), με τον οποίο είχε συνεργαστεί στον Ίκαρο Καλλιθέας. Ο Αμερικανός γκαρντ αγωνίζεται στη Lukoil Academic, την οποία θα αντιμετωπίσει ο ΑΡΗΣ το Σάββατο 3/9 (11π.μ.) σε κεκλεισμένων των θυρών φιλικό αγώνα.”

Προτεινόμενα Άρθρα