"Τιμή μου που είμαι μέλος του ΑΡΗ"

από AllAboutARIS

Ο Βίκτορ Σανικίντζε δεν έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΑΡΗ λόγω του τραυματισμού του, αλλά στις δηλώσεις του έδειξε τον ενθουσιασμό του για την απόφαση του να έρθει αλλά και την πίστη ότι η ομάδα έχει δυνατότητες για να πετύχει κάτι σπουδαίο την φετινή χρονιά.

Ο Γεωργιανός τόνισε αρχικά: “Δυστυχώς έχασα το σημερινό αγώνα λόγω ενός τραυματισμού, ο οποίος κρίθηκε σοβαρός για να μπορέσω να παίξω οπότε έμεινα εκτός. Νομίζω ότι η ομάδα έπαιξε πολύ καλά και άξιζε να κερδίσει αλλά είχε αυτή την άτυχη στιγμή στο τέλος. Η ομάδα έδειξε προσπάθεια, ότι έχει τις δυνατότητες να πετύχει σπουδαία πράγματα απέναντι σε δυνατές ομάδες. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, είναι τιμή μου που είμαι μέλος της ομάδας του ΑΡΗ. Στόχος να πάρουμε όσο γίνεται περισσότερες νίκες”.

Για το αν του μίλησε ο Ηλίας Ζούρος στην Εθνική Γεωργίας είπε: “Μου μίλησε για την αγάπη του κόσμου για το μπάσκετ αλλά και πόσο μεγάλος είναι ο σύλλογος κάτι που ήξερα. Ξέρω ότι συνεργάστηκε με τον κόουτς στην Εθνική ομάδα, οπότε κάποια στοιχεία από τεχνικής πλευράς δεν μου είναι άγνωστα και αυτό θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ ακόμα πιο γρήγορα στην ομάδα και στα συστήματα του προπονητή”.

Για την σχέση με το κοινό του ΑΡΗ είπε: “Είναι το καλύτερο όταν παίζεις μπάσκετ, να έχεις ένα τέτοιο κοινό δίπλα σου. Η βοήθεια τους είναι σημαντική ειδικά όταν αγωνίζεσαι σε υψηλό επίπεδο. Είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για εμάς. Είναι το “κλειδί” για να μπορέσουμε να έχουμε επιτυχίες ως ομάδα”.

Όταν ρωτήθηκε για την δική του εικόνα από τον σημερινό ΑΡΗ είπε: “Η ομάδα παίζει άμυνα υψηλού επιπέδου, βγάζει προσπάθεια μέσα στο γήπεδο.Η Μπεσίκτας θεωρείται από τα φαβορί για το Champions League, αλλά αποδείξαμε ότι η ομάδα είναι σε υψηλό επίπεδο, θα έπρεπε να κερδίσει αλλά το σημαντικό είναι η προσπάθεια που έκανε όλη η ομάδα”.

Για τις υψηλές απαιτήσεις που υπάρχουν στον ΑΡΗ για την Ελλάδα και την Ευρώπη, είπε: “Φυσικά, είμαι έτοιμος. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος για όλα, είναι νορμάλ να παίζεις δύο αγώνες την εβδομάδα. Η ομάδα δημιουργήθηκε γι’ αυτό τον σκοπό, να έχει υψηλές βλέψεις και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις”

Προτεινόμενα Άρθρα