«Θα δουλέψουμε για να φανούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι»

από AllAboutARIS

Ο Βασίλης Καββαδάς μίλησε στο AllAboutARIS για την επίσημη έναρξη της σεζόν που είναι προ των πυλών, τονίζοντας πως η ομάδα πρέπει να δουλέψει για να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στα παιχνίδια που έρχονται.

«Για πρώτη φορά η ομάδα βρίσκεται όλη μαζί. Στο τελευταίο φιλικό που παίξαμε ήρθε και η νίκη, βγάλαμε κάποια συμπεράσματα τα οποία θα τα δούμε και στην πορεία. Τι θετικά και τι αρνητικά κάναμε. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε όλοι μαζί πλέον και είμαστε όλοι υγιείς. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό, γιατί κατά την διάρκεια της προετοιμασίας είχαμε και κάποιους τραυματισμούς που μας εμποδίσανε να βρεθούμε μέσα στο γήπεδο.

Από εκεί και πέρα τα φιλικά τελειώσανε. Έχουμε αρκετές μέρες να προπονηθούμε μαζί, να βρούμε την χημεία μας, να δέσουμε να γίνουμε ομάδα». Τόνισε αρχικά ο Έλληνας center

Αν ο ίδιος είναι ικανοποιημένος από το πρόσωπο που έδειξε στα φιλικά:

«Πάντα θέλω να μπαίνω μέσα και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Αυτό που προσπαθώ να κάνω σε κάθε ματς είναι να μπαίνω μέσα και να είμαι ανταγωνιστικός. Θέλω να δίνω στην ομάδα αυτό που χρειάζεται, αυτό που ζητάει ο προπονητής. Γενικά θέλω να βοηθάω την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της».

Για το πρώτο επίσημο παιχνίδι που είναι την προσεχή Τετάρτη (5/10) για το Κύπελλο:

«Έχουμε πέντε μέρες ακόμα μπροστά μας. Πιστεύω είμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση. Σίγουρα έχουμε πολλά περιθώρια μπροστά μας, θα εκμεταλλευτούμε αυτό το διάστημα και θα προσπαθήσουμε να φανούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στο κύπελλο».

Που πιστεύ ότι η φετινή ομάδα είναι πιο δυνατή, μέσα στο καλάθι ή στην περιφέρεια:

«Όλοι οι παίκτες που έχουμε είναι αξιόλογοι. Παίζουνε χρόνια μπάσκετ. Έχουμε και κάποιους νεότερους. Πάνω απ’ όλα είναι όλοι καταπληκτικοί χαρακτήρες κι έχουν επιλεχθεί συγκεκριμένα για την ομάδα. Έχουν προοπτική, ταλέντο, πολλές δυνατότητες και πιστεύω ότι κάτι καλό θα γίνει. Η βοήθεια θα έρχεται και μέσα από το καλάθι και απ’ έξω. Πιστεύω πως όλοι θα βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει».

Προτεινόμενα Άρθρα