Επίθεση έξω από το γήπεδο στον Γιάννη Τζήμα!

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ο Ελληνας τεχνικός είναι καλά στην υγεία του.

Θύμα επίθεσης έπεσε ο Γιάννης Τζήμας! Ο προπονητής του Φάρου κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο του Κερατσινίου μετά την προπόνηση της ομάδας δέχθηκε επίθεση από αγνώστους, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τα αίτια της επίθεσης.

Ο τεχνικός του Φάρου δέχθηκε κάποια χτυπήματα, ωστόσο δεν του πήραν χρήματα ή άλλα προσωπικά αντικείμενα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και εξετάσεις.

Το ευχάριστο είναι πως είναι καλά στην υγεία του και μάλιστα θα πάει κανονικά στην απογευματινή προπόνηση του Φάρου την Τρίτη (4/10).

Για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση ο Φάρος, στην οποία αναφέρει:

«Ένα ατυχές περιστατικό συνέβη αργά χθες το βράδυ έξω από το Κλειστό γυμναστήριο του Κερατσινίου «Π. Νικολαΐδης» για τον προπονητή μας, Γιάννη Τζήμα. Ο κύριος Τζήμας καθώς έβγαινε από το Κλειστό γυμναστήριο του επιτέθηκαν άγνωστοι αλλά ευτυχώς χωρίς να καταφέρουν να του αποσπάσουν κάτι. Για προληπτικούς λόγους ο προπονητής μας διεκομίσθη σε κοντινό συνεργαζόμενο νοσοκομείο όπου διεγνώσθη ότι είναι καλά στην υγεία του και ότι μπορεί να συμμετέχει κανονικά στη σημερινή απογευματινή προπόνηση του Φάρου μας».

Προτεινόμενα Άρθρα