Ο ρόλος «κλειδί» του Ξανθόπουλου

από AllAboutARIS

Καταλυτικό ρόλο θα παίξει στην αναμέτρηση της Δευτέρας η απόδοση του Βασίλη Ξανθόπουλου, ο οποίος θα κλιθεί να περιορίσει τους δύο από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού.

Η λογική λέει πως, ο έμπειρος γκαρντ θα πάει στο μαρκάρισμα του Σπανούλη και θα επιχειρήσει να περιορίσει τόσο δημιουργικά, όσο και παραγωγικά τον αρχηγό του Ολυμπιακού. Ο Δημήτρης Πρίφτης, πολύ πιθανόν είναι να στείλει επάνω στον Σπανούλη και τον Ουίλ Κάμινγκς, αλλά ο Αμερικάνος πόιντ-γκαρντ δεν έχει την εμπειρία του Ξανθόπουλου για να προστατευτεί από την φθορά των φάουλ με τα οποία θα επιχειρήσει να τον φορτώσει ο γκαρντ των «ερυθρολεύκων».

Εκτός από τον Σπανούλη, στην θέση «2» βρίσκεται και ο Έρικ Γκριν. Ο Μάικλ Τζένκινς είναι αυτός που θα επιφορτιστεί με το μαρκάρισμα του συμπατριώτη του, αλλά το γεγονός ότι η άμυνα δεν είναι και από τα πιο δυνατά σημεία του Αμερικάνου, δεν αποκλείεται ο Δημήτρης Πρίφτης να επιστρατεύσει τον Βασίλη Ξανθόπουλο, για να κρατήσει χαμηλά σε παραγωγικότητα τον κορυφαίο σκόρερ των Πειραιωτών.

Προτεινόμενα Άρθρα