Κέρδισε και με «σιωπηλό» «Ντράγκι»

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ κατάφερε να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στην Μπάνβιτ, παρά το γεγονός ότι ένα από τα καλύτερα επιθετικά του «όπλα» έμεινε χαμηλά σε παραγωγικότητα.

Ο Τάντιγια Ντραγκίτσεβιτς έκανε σπουδαία πράγματα στα προηγούμενα παιχνίδια και στην αναμέτρηση με την Μπάνβιτ η συμβολή του στο παραγωγικό κομμάτι ήταν απαραίτητη. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, καθώς ο Σέρβος κινήθηκε σε ρηχά νερά (5 πόντους με 0/4 δίποντα, 1/2 τρίποντα και 2/2 βολές), αλλά αυτό δεν ζημίωσε τον ΑΡΗ, ο οποίος κατάφερε να φτάσει στη νίκη.

Το θετικό στην υπόθεση είναι πως οι «κίτρινοι» είχαν πλουραλισμό εχθές στην επίθεση, στα κρίσιμα σημεία είχαν την απαιτούμενη συγκέντρωση κι έκαναν την σωστή επιλογή, στοιχεία που τους βοήθησαν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα. Ο Δημήτρης Πρίφτης από εδώ και στο εξής θα περιμένει κάτι αντίστοιχο να συμβεί και στα επερχόμενα παιχνίδια. Όταν δηλαδή ένα δυνατό επιθετικό του χαρτί δεν πιάνει τα στάνταρ του, οι συμπαίκτες του να βγαίνουν μπροστά και να δίνουν τις λύσεις, προκειμένου η ομάδα να κερδίζει.

Προτεινόμενα Άρθρα