«Πρέπει να βάλουμε μυαλό»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι είπε ο έμπειρος σέντερ για τον αγώνα στην Τσεχία και τη δύσκολη συνέχεια της ομάδας

Την ανάγκη άμεση ανασύνταξης τόνισε ο Βασίλης Σίμτσακ στις δηλώσεις του, μιλώντας για την ήττα από τη Νίμπουργκ και τη δύσκολη συνέχεια της ομάδας.

Για τον αγώνα: «Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, μπήκαμε στο πρώτο δεκάλεπτο με το μυαλό μας κάπου αλλού. Τις δύο προηγούμενες φορές, ο Θεός μας το έδωσε, Σήμερα όχι. Υπάρχει στεναχώρια, προβληματισμός. Πρέπει να βρούμε τι φταίει και να το διορθώσουμε».

Για το τι φταίει και ο ΑΡΗΣ… κυνηγάει μονίμως το σκορ: «Το βασικό είναι η έλλειψη συγκέντρωσης. Μπαίνουμε με το μυαλό μας… αλλού. Δεν κάνουμε τίποτα από όσα προγραμματίζουμε. Δυσκολευόμαστε να βάλουμε εύκολα καλάθια. Δεν είναι εύκολο να κυνηγάς κάθε φορά. Δύο φορές τη γλιτώσαμε, αλλά σήμερα την πληρώσαμε».

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να βάλουμε μυαλό από αυτά που έγιναν στα τρία τελευταία ματς. Αν μπούμε έτσι και με τον Παναθηναϊκό, θα έχει εύκολο βράδυ. Να μιλήσουμε, να δούμε τι φταίει και να παρουσιάσουμε μία καλύτερη εικόνα στα υπόλοιπα παιχνίδια».

Προτεινόμενα Άρθρα