Λάθη και ριμπάουντ τον «έκαψαν»

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε άσχημα το παιχνίδι και αναγκάστηκε μέχρι το τέλος να «κυνηγάει» τη Νίμπουρκ στο σκορ, κατάσταση που τον κούρασε, σωματικά και πνευματικά, με αποτέλεσμα να υποπέσει σε λάθος ενέργειες στα κρίσιμα σημεία.

Για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι, η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη μπήκε πολύ άσχημα στο παρκέ κι έδωσε το δικαίωμα στον αντίπαλο να επιβάλλει τον ρυθμό του και ν’ ανοίξει κατά πολύ την ψαλίδα της διαφοράς.

Αυτή η διαρκής προσπάθεια μείωσης της διαφοράς, καταπόνησε τους «κίτρινους», οι οποίοι ναι μεν κατάφεραν να διεκδικήσουν εκ νέου με αξιώσεις τη νίκη, όταν 2:28 πριν το τέλος ο Κάμινγκς μείωσε στους δύο (79-77), αλλά στο κρίσιμο σημείο δεν είχαν την διαύγεια και την απαιτούμενη ενέργεια για να πράξουν και να εκτελέσουν σωστά.

Όλοι αυτοί οι παράγοντες λοιπόν, οδήγησαν τους παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη στην λάθος επιλογή όταν η μπάλα… έκαιγε, ενώ για ένα ακόμη παιχνίδι παρουσιάστηκε αδυναμία και στο αμυντικό ριμπάουντ. Τα έξι επιθετικά ριμπάουντ του Σίμπσον, εκ των οποίων τα μισά μετουσιώθηκαν σε καλάθι και φάουλ, και τα 20 λάθη του ΑΡΗ, αποδεικνύουν την έλλειψη όλων εκείνων των «συστατικών» (όπως η συγκέντρωση), που οδήγησαν εν τέλει στην ήττα.

Προτεινόμενα Άρθρα