«Να συνεχίσουμε να κερδίζουμε»

από AllAboutARIS

Ο Ουίλ Κάμινγκς τόνισε πως ζητούμενο για τον ΑΡΗ είναι να συνεχίσει να κερδίζει.

«Τους ξέραμε από το παιχνίδι Κυπέλλου και γνωρίζαμε ότι είχαν κάποιους καλούς παίκτες που έπρεπε να προσέξουμε. Παίξαμε με συγκέντρωση, εκτελέσαμε σωστά στην επίθεση και παίξαμε καλή άμυνα». Είπε αρχικά ο Αμερικάνος γκαρντ

Αν η ομάδα αρχίζει να χτίζει χαρακτήρα:

«Νομίζω πως ανέκαθεν τα είχαμε αυτά τα στοιχεία. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς όμως που μας δυσκόλεψαν. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε, είναι να παίζουμε καλό μπάσκετ με τα παιδιά που υπάρχουν τώρα, να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε κατοχή. Κρατήσαμε καλές επιθετικές ομάδες χαμηλά στο σκορ στα τελευταία παιχνίδια».

Για το γεγονός ότι και σήμερα ο ΑΡΗΣ πείχε πολυφωνία στο σκοράρισμα:

«Όλοι είναι σημαντικοί, ειδικά τώρα που μας λείπουν παίκτες. Και σήμερα πήραμε σκορ από διάφορους παίκτες που έδειξαν σ’ ετοιμότητα. Αυτό που έχουμε να κάνουμε, είναι να συνεχίσουμε να κερδίζουμε».

Για τους μικρούς, Χρηστίδη και Καλαϊτζάκη, που πήραν χρόνο συμμετοχής:

«Είναι ευχάριστο αυτό. Όλοι που αγωνίστηκαν ένιωθαν άνετα στο παρκέ κι εκτέλεσαν σωστά αυτό που τους ζητήθηκε. Δουλεύουν σκληρά καθημερινά στις προπονήσεις και είναι φυσιολογικό που παίρνουν αυτά τα σουτ».

Για το επερχόμενο παιχνίδι με τους Μπάκεν Μπερς:

«Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Παίξαμε τέσσερα σερί παιχνίδια εντός έδρας και τώρα θα κάνουμε το ταξίδι. Πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας και να κερδίσουμε».

Για τις επιστροφές των Καββαδά και Γιάνκοβιτς την ερχόμενη εβδομάδα:

«Είναι πολύ σημαντικό. Με την επιστροφή τους θα μπορέσουμε να παίξουμε πιο σκληρά. Ζητούμενο είναι όταν επιστρέψουνε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε, όπως κάνουμε τώρα».

Προτεινόμενα Άρθρα