"Παιχνίδι – πρόκληση με τον ΑΡΗ"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

"Να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα"

O Δημήτρης Βεργίνης, μέσω του μπλογκ που διατηρεί στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων  στην αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στον ΑΡΗ. Ο πρώην καλαθοσφαιριστής των “κιτρίνων” τόνισε την δυσκολία της αναμέτρησης, σημειώνοντας πάντως πως η ομάδα του θέλει να επιστρέψει στις θετικές εμφανίσεις.

Αναλυτικά:

“Καλησπέρα σε όλους,

Ένα παιχνίδι – πρόκληση μας περιμένει το Σάββατο καθώς υποδεχόμαστε στην έδρα μας τον δυνατό ΑΡΗ. Πρόκειται για μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση στην οποία όμως θέλουμε να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρας και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δυστυχώς την περασμένη εβδομάδα στη Ρόδο δεν μπορούσαμε να φύγουμε με το «διπλό» από τη Ρόδο καθώς πληρώσαμε τα σοβαρά προβλήματα των τραυματισμών. Παρά το γεγονός ότι αντιδράσαμε και σε κρίσιμα σημεία βρεθήκαμε σε απόσταση αναπνοής από τον αντίπαλο μας δεν μπορούσαμε να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη μακριά από την Πάτρα.

Δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να μένουμε στο παιχνίδι αυτό και από τη Δευτέρα έχουμε γυρίσει ουσιαστικά σελίδα και βλέπουμε τις δύο συνεχόμενες αναμετρήσεις που έχουμε στο γήπεδο μας. Σίγουρα κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά με την αρχή να γίνεται αύριο κόντρα στον ΑΡΗ.”

Προτεινόμενα Άρθρα