Μόνο αδιάφορο δεν είναι

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ υποδέχεται σήμερα στις 17:00 τη Νίμπουρκ και θέλει νίκη με διαφορά μεγαλύτερη των οκτώ πόντων για να προσπεράσει τους Τσέχους στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Η ήττα την προηγούμενη αγωνιστική από την Μπάνβιτ μπορεί να ελαχιστοποίησε τις πιθανότητες των «κιτρίνων» για την κατάληψη της 2ης θέσης στον όμιλο και την απ’ ευθείας πρόκριση στον 2ο γύρο των πλέι-οφ της διοργάνωσης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα παιχνίδια που απέμειναν δεν έχουν σημασία.

Με απλή νίκη σήμερα, ο ΑΡΗΣ «κλειδώνει» και μαθηματικά τη πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League. Με νίκη άνω των οκτώ πόντων, η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη εκτοπίζει τους Τσέχους από την 3η θέση της βαθμολογίας, καθώς θα υπερτερεί στην ισοβαθμία (87-79 είχε κερδίσει η Νίμπουρκ στο ματς του πρώτου γύρου). Επιπλέον, με νίκη σήμερα ο Αυτοκράτορας αλλάζει και την ψυχολογία του εν όψει του ημιτελικού του Κυπέλλου με την Α.Ε.Κ. και βάζει τέλος στο αρνητικό σερί των δύο ηττών που μετράει το τελευταίο διάστημα (από Μπάνβιτ και Α.Ε.Κ.).

Προτεινόμενα Άρθρα