«Καλή αντίδραση»

από AllAboutARIS

Ο Μάικ Τζένκινς έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας κόντρα στο Ρέθυμνο, τονίζοντας πως η αντίδραση ήταν αυτή που έπρεπε μετά από τις τρεις ήττες.

«Ήταν μια πολύ καλή αντίδραση μετά από τρεις ήττες. Κάναμε το παιχνίδι μας και ήρθε αυτό το καλό αποτέλεσμα . Οι συμπαίκτες μου ανταποκρίθηκαν  πολύ καλά». Είπε αρχικά ο Αμερικάνος γκαρντ.

Αν ήθελαν εκδίκηση για την ήττα στο Ρέθυμνο:

«Ποτέ δεν θέλουμε να χάνουμε δύο φορές από την ίδια ομάδα μέσα στην σεζόν. Θέλουμε να προστατεύουμε την έδρα μας και αυτό κάναμε σήμερα με εμφατικό τρόπο. Δεν γινόταν να χάσουμε για δεύτερη φορά».

Αν είναι πλεονέκτημα, το γεγονός ότι έχουν μία ολόκληρη εβδομάδα να προετοιμαστούν για το παιχνίδι:

«Πάντα όταν έχεις αρκετές ημέρες να προετοιμαστείς είναι θετικό. Για πρώτη φορά δεν θα έχουμε ευρωπαϊκό παιχνίδι και αυτό είναι πολύ θετικό. Θέλουμε τη νίκη, γιατί δεν πρέπει να χάσουμε για 2η φορά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πάμε να παίξουμε. Εκεί θα δούμε τι θα γίνει».

Μετά την καλή του εμφάνιση κόντρα στο Ρέθυμνο, πως περιμένει ο ίδιος να παρουσιαστεί στο ντέρμπι με τον Π.Α.Ο.Κ.

«Θέλω να είμαι όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένος, να προετοιμαστώ με προσοχή στο πλάνο των προπονητών και να είμαι έτοιμος να παίξω με καθαρό μυαλό».

Για τον Φεβρουάριο που η ομάδα θα δώσει διαδοχικά κρίσιμα και δυνατά παιχνίδια:

«Ο Φεβρουάριος μου θυμίζει τον Νοέμβριο που είχαμε συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια κάθε εβδομάδα. Ευελπιστώ να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και θα δούμε τι θα γίνει».

Για την ατμόσφαιρα που θα υπάρχει στο Κλειστό της Πυλαίας:

«Λένε πως είναι δύσκολα να παίζεις στην έδρα τους. Είναι η πρώτη μου χρονιά στην Ελλάδα, δεν ξέρω πως είναι. Το μόνο που πρέπει να κάνω είναι να είμαι συγκεντρωμένος και έτοιμος να παίξω, ό,τι και αν συναντήσω εκεί ».

Αν η ήττα στο Α΄ γύρο από τον Π.Α.Ο.Κ. τους δίνει εξτρά κίνητρο:

«Όπως είπα ποτέ δεν θέλεις να χάνεις δύο φορές από την ίδια ομάδα. Παίζεις εντός και εκτός μ’ έναν αντίπαλο και ποτέ δεν θέλεις να σ’ έχει 2-0 στις νίκες. Φυσικά κι έχουμε εξτρά κίνητρο, γιατί δεν θέλουμε να μετρήσουμε δύο ήττες στο ντέρμπι της πόλης».

Προτεινόμενα Άρθρα