Απόψε γράψτε ιστορία!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τα βλέμματα ολόκληρης της αθλητικής Ελλάδας και όχι μόνο, στραμμένα σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Στον αθλητισμό μπορείς να γράψεις ιστορία με πολλούς τρόπους. Κανένας όμως από αυτούς, δεν συγκρίνεται με έναν τίτλο. Και ο ΑΡΗΣ το γνωρίζει πολύ καλά αυτό.

Δέκα πρωταθλήματα, οκτώ Κύπελλα, τρία Ευρωπαϊκά. Συνολικά 21 τίτλοι γεμάτοι ιστορία, οι οποίοι… περιμένουν με ανυπομονησία τον 22ο να έρθει σήμερα.

Ο ΑΡΗΣ σήμερα έχει ακόμη ένα ραντεβού με την ιστορία. Αυτή τη φορά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, αντιμετωπίζοντας τον Παναθηναϊκό στις 17:00, στο «Nick Galis Hall» (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, NS2).

Τρία χρόνια μετά το Ηράκλειο και τα «Δύο Αοράκια», οι «κιτρινόμαυροι» διεκδικούν ξανά έναν τίτλο και ετοιμάζονται να γράψουν ακόμη μία «χρυσή» σελίδα στην πολυετή και γεμάτη τίτλους ιστορία του συλλόγου! Και όα αυτά, εδώ που ξεκίνησαν όλα. Στο σπίτι τους, το θρυλικό Παλέ. 

Ολοι «μέσα» για τον τίτλο!

Το κίνητρο στο «στρατόπεδο» του ΑΡΗ είναι μεγάλο έως τεράστιο, αν αναλογιστεί κάποιος ότι ο σημερινός τελικός είναι ο πρώτος για τους περισσότερους. Ενα κίνητρο που βοήθησε την ομάδα να προετοιμαστεί ακόμα καλύτρα και με πολύ μεγάλη όρεξη όλη την εβδομάδα, για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Η ευχάριστη συγκυρία γα τον Δημήτρη Πρίφτη, είναι ότι έχει ξανά όλους τους παίκτες στη διάθεση του, συμπεριλαμβανομένου και του Τσαϊρέλη που προφυλάχθηκε κόντρα στον Ολυμπιακό. Το ίδιο ισχύει και με τον παίκτη-βαρόμετρο που δεν είναι άλλος από τον Τζαμόν Γκόρντον. Ο Αμερικανός πήρε αρκετά αγωνιστικά λεπτά στο ΣΕΦ, είναι 100% υγιής αν και του λείπει ρυθμός, σίγουρα όμως μπορεί να κάνει σήμερα τη διαφορά.

«Πάνοπλος» στη Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός 

Στο «τριφύλλι» αφήνουν προσωρινά στην άκρη πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα, με στόχο να αρχίσουν από νωρίς τη… συγκομιδή των τίτλων φέτος, γνωρίζοντας όμως ότι έχουν μπροστά τους έναν διψασμένο και παθιασμένο για διάκριση ΑΡΗ. Οπως ο Δημήτρης Πρίφτης, έτσι και ο Τσάβι Πασκουάλ υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, πλην του τραυματία Τζέιμς Γκιστ που απουσιάζει εδώ και αρκετό καρό από τις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού. 

Προτεινόμενα Άρθρα