Έχει ανάγκη τον "ηγέτη" Κάμινγκς (vid)

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Τον πήρε από το χέρι στο Αλεξάνδρειο…

O ΑΡΗΣ καλείται να κλείσει άμεσα τις πληγές του χαμένου τελικού κόντρα στον Παναθηναϊκό και καλύτερη ευκαιρία από το +19, το οποίο έχει να διαχειριστεί, κόντρα στην Στρασμπουργκ δεν θα μπορούσε να ζητήσει. 

Με οδηγό την θετική εμφάνιση της ομάδας στο πρώτο παιχνίδι, ο ΑΡΗΣ αναχωρεί σήμερα για την Γαλλία, όπου αναμένεται να αντιμετωπίσει μία μαχητική Στρασμπούργκ, σε ένα παιχνίδι που  φαντάζει εντελώς διαφορετικό από το πρώτο. Οι Γάλλοι σαφώς και θα δώσουν ότι έχουν για να κυνηγήσουν τις όποιες ελπίδες πρόκρισης έχουν για την επόμενη φάση του Basketball Champions League και ο Δημήτρης Πρίφτης έχει ήδη προετοιμάσει την ομάδα του για μία διαφορετική εικόνα μέσα στο παρκέ. 

Ο ΑΡΗΣ θα χρειαστεί λύσεις στο σκοράρισμα και σε αυτό το παιχνίδι, με τον Γουιλ Κάμινγκς να καλείται, όπως και στο πρώτο παιχνίδι στο Αλεξάνδρειο, να πάρει από το χέρι την ομάδα του και να παρουσιάσει ένα ακόμη “σόου” για το γαλλικό κοινό, ανάλογο με  εκείνο του πρώτου παιχνιδιού. 

Στην Θεσσαλονίκη τα “καμώματα” του Αμερικανού ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά, με τον Γουιλ Κάμινγκς να ολοκληρώνει το παιχνίδι  με 21 πόντους στο ενεργητικό του, μοιράζοντας 5 ασίστ και μαζεύοντας 3 “σκουπίδια”. Μία εμφάνιση που επιτρέπει στον Αυτοκράτορα να πετάξει σήμερα για την Γαλλία με 19 πόντους “αβάντζο” και με αυξημένο δείκτη αισιοδοξίας για πρόκριση στην επόμενη φάση.

 

Προτεινόμενα Άρθρα