«Δεν είναι απίθανο να κερδίσουμε στην Γαλλία»

από AllAboutARIS

Ο Μάικ Τζένκινς τόνισε πως ο ΑΡΗΣ μπορεί να κερδίσει στην Γαλλία την Βιλερμπάν, χαρακτηρίζοντας «τελικό» δεύτερο παιχνίδι στο «Αστρομπάλ».

«Ο νικητής τα παίρνει όλα. Απομένει ένα παιχνίδι για να δούμε ποιος θα πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά. Το πρώτο παιχνίδι δεν έχει καμία απολύτως σημασία, γι’ αυτό πρέπει να πάμε στο δεύτερο συγκεντρωμένοι και να παίξουμε σκληρά». Σημείωσε αρχικά ο Αμερικάνος γκαρντ.

Αν το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΑΡΗ ήταν τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ που μάζεψε η Βιλερμπάν:

«Τους επιτρέψαμε, στο πρώτο ημίχρονο περισσότερο, να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημά τους. Στο δεύτερο ημίχρονο ευστόχησαν σε κάποια σουτ και σε βολές ενώ εμείς χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ, με αποτέλεσμα να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ. Εμείς παλέψαμε όμως και επιστρέψαμε στο παιχνίδι. Το ριμπάουντ είναι ένα κομμάτι στ’ οποίο αντιμετωπίζουμε πρόβλημα από την αρχή της σεζόν, αν παρατηρήσετε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά θα το δείτε αυτό. Δεν πηγαίνουμε τόσο δυνατά στην διεκδίκηση όσο άλλες ομάδες».

Αν είναι πρόκληση το να πάρουν την πρόκριση μέσα στην Γαλλία:

«Φυσικά. Είναι πολύ δυνατή ομάδα, ειδικά, στην έδρα της, αλλά έχουμε μια ευκαιρία να κερδίσουμε. Δεν είναι απίθανο αυτό το σενάριο. Πρέπει να προσεγγίσουμε αυτό το παιχνίδι σαν να είναι τελικός».

Για την αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό:

«Είναι ένα ακόμη δυνατό παιχνίδι στην έδρα τους. Εμείς θα πάμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, να παίξουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε, αλλά μετά το ματς της Κυριακής έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι στην Γαλλία».

Προτεινόμενα Άρθρα