Το preview του Βιλερμπάν-ΑΡΗΣ

από AllAboutARIS

Λίγες ημέρες απέμειναν για την ρεβάνς του ΑΡΗ με την Βιλερμπάν και το Basketball Champions League εστιάζει στην επικείμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Πιο συγκεκριμένα η προαναγγελία αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης αναφέρει:

«Περιμένοντας ακόμη μία σκληρή συνάντηση ανάμεσα στην Βιλερμπάν και τον ΑΡΗ, οι οποίοι θ’ ανταλλάξουν τα «πυρά» τους, για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Κάτι τέτοιο είναι που περιμένει και ο προπονητής του ΑΡΗ, Δημήτρης Πρίφτης. Η πρόκληση είναι ακόμη μεγαλύτερη πλέον για τον ΑΡΗ, ο οποίος δεν θα έχει την πολυτέλεια να παίξει μπροστά στους φιλάθλους του και θα πρέπει να παρουσιάσει πολύ καλύτερο πρόσωπο από αυτό που έδειξε κόντρα στην Στρασμπούργκ. Ο ΑΡΗΣ πρέπει να κάνει αρκετά πράγματα πολύ καλύτερα. Το 47,1% από την γραμμή των βολών και το 16,7% από το τρίποντο στο πρώτο παιχνίδι, πρέπει να σημάνει συναγερμό.

Από την πλευρά της η Βιλερμπάν αισθάνεται καλά για τις πιθανότητες που έχει για πρόκριση. Οι Γάλλοι περίμεναν έναν ΑΡΗ να πάρει επιπλέον ώθηση από το κοινό του «Nick Galis Hall» και ακόμα όταν αυτό συνέβη, δεν έχασαν. Ήταν μια επιτυχημένη αποστολή για την γαλλική ομάδα, η οποία δεν είχετην τύχη της Στρασμπούργκ, φεύγοντας με το ισόπαλο αποτέλεσμα από την Θεσσαλονίκη».

Προτεινόμενα Άρθρα