Όλη η προσοχή στον Παναθηναϊκό

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ έχει μπροστά του ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και η προσοχή των παικτών πρέπει να είναι αποκλειστικά στραμμένη στην αναμέτρηση της Κυριακής.

Είναι φυσιολογικό το μυαλό των περισσοτέρων να είναι στο παιχνίδι της Τρίτης, καθώς εκεί διακυβεύεται μία πρόκριση στα προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αλλά στο στρατόπεδο των «κιτρίνων» ξέρουν πως προέχει το ματς πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.

Σε πρόσφατη τοποθέτησή του, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης τόνισε πως αν η ομάδα δεν συγκεντρωθεί απόλυτα στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, είναι πολύ εύκολο να υποστεί μια βαριά ήττα. Κάτι τέτοιο θέλουν να το αποφύγουν οι «κίτρινοι», οι οποίοι στο «Ο.Α.Κ.Α.» επιθυμούν να πραγματοποιήσουν καλή εμφάνιση, που θα τους δώσει ψυχολογία εν όψει του «τελικού» με την Βιλερμπάν. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του θα θέλει ν’ αντιδράσει μετά την ήττα από την Νταρουσάφακα (77-72), γι’ αυτό και οι παίκτες του Πρίφτη θα πρέπει να είναι έτοιμοι να διαχειριστούν τις καταστάσεις μέσα στο παρκέ.

Προτεινόμενα Άρθρα